Editie speciala TVR

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 21.11.2006
Constructorii de supercaruri britanice de la TVR au anuntat ca, pentru a celebra 60 de ani de activitate, vor lansa un model nou in editie limitata: Typhoon.

Constructorul englez TVR va celebra 60 de ani de la infiintare cu o editie limitata de 60 de exemplare. Noul supercar se va numi Typhoon si va fi echipat cu un motor de 600 de cai putere. Masina va folosi un motor supraalimentat de 4.0 litri cu 6 cilindri, si va pastra cutia manuala cu cinci trepte.

Typhoon va avea o caroserie cu elemente din fibra de carbon pentru a exploata si mai mult potentialul motorului. Performantele modelului nu sunt cunoscute oficial dar se zvoneste ca Typhoon va putea atinge o viteza maxima de 320 km/h si va ajunge de la 0 la 100 in doar 3.6 secunde.

Pentru prima oara in istorie, TVR a folosit computerul pentru a realiza designul si aerodinamica unui model. Totodata, Typhoon va fi si primul model care se va construi la noua fabrica din Europa a TVR. Lansarea noului Typhoon este asteptata la salonul auto de la Geneva din luna martie a anului viitor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru