Eisemann a realizat un kit de tuning de 35.210 de euro pentru Audi R8

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 26.10.2010
Audi R8 a primit un nou pachet de tuning. De data aceasta, vorbim de un kit de la specialiştii în evacuări de la Eisenmann, care au realizat un pachet complex de modificări.

Tunerii de la Eisenmann, cunoscuţi mai degrabă pentru kit-urile de evacuare realizate, şi-au încercat mâna pe un pachet de modificări pentru Audi R8. Pachetul se numeşte Spark Eight şi beneficiază de numeroase elemente din fibră de carbon, jante de aliaj, un şasiu modificat şi un nou sistem de evacuare, toate marca Eisenmann. Modificările nu au inclus un kit pentru motor sau elemente destinate interiorului.

Cei de la Eisenmann oferă şi un kit de arcuri şi amortizoare, care costă 3.850 de euro. Aceste arcuri şi amortizoare "merg bine" cu un set de jante din aliaj de 19 inch, echipate cu anvelope 235/35 pe faţă şi 315/30 pe spate. Setul de jante din aliaj usor încălţat cu pneurile de mai sus costă 7.300 de euro. Desigur, dacă vom compara această valoare cu preţul unui R8, putem spune că sunt chiar ieftine.

Sistemul de frânare a primit şi el o mică îmbunătăţire, marcată de elementele destinate aerisirii etrierilor. Bara de protecţie faţă, bara spate, splitter-ul faţă şi difuzorul de aer spate utilizează fibra de carbon în proporţii mari.

Costul total al modificărilor este de 35.210 euro, cât un hot-hatch performant la cheie.

Via | Carscoop 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru