El este noul Outlander!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 01.09.2006
Mitsubishi a trecut la fapte! In asteptarea viitoarei generatii Lancer si Lancer Evo, noul Outlander este primul model care afiseaza noua linie stilistica a marcii nipone.

Mitsubishi a lansat modelul pe care il astepta toata industria auto: noul Outlander. Este primul model creat pe platforma de care vor beneficia viitoarele Lancer si Lancer Evo, deci linia si dimensiunile ne pot da un indiciu referitor la viitoarele modele ale gamei constructorului nipon.

Noul Outlander impresioneaza. Este vorba de primul model care aduce in fata publicului noua linie de design Mitsubishi. Partea frontala desenata simplu, stilul direct de abordare a liniilor si partea posterioara curata, ascutita, care se termina agresiv, reprezinta principalele argumente pentru aceasta afirmatie. SUV-ul compact imaginat de japonezi ofera cinci sau sapte locuri pentru pasageri (in functie de configuratie), chiar daca ultimul rand de scaune nu prezinta aceleasi avantaje si confort precum restul. Sunt oferite trei nivele de echipare: baza ES, mediul LS si versiunea full-option XLS, fiecare dintre acestea motorizate de noul propulsor de MIVEC V6 de 3.0 litri si 220 de cai putere cuplat la o cutie de viteze automata Sportronic cu sase rapoarte.

Daca in cazul versiunii de baza tractiunea este exclusiv frontala, pentru echiparile LS si XLS Mitsubishi a pregatit sistemul de tractiune integrala gestionata electronic.

In ceea ce priveste partea dinamica, oficialii Mitsubishi afirma faptul ca noul sistem de suspensii 100% independente va avea ca rezultat un SUV cu “elemente dinamice demne de un sedan sport”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru