Este acesta noul Audi A5?

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 12.02.2007
Englezii de la AutoExpress au publicat astazi aceasta fotografie, insotita de explicatia "prima fotografie oficiala a lui Audi A5".

Britanicii de la AutoExpress au publicat o prima fotografie a coupe-ului Audi A5, model care va fi lansat in premiera mondiala la Geneva. Publicatia din Albion afirma ca aceasta fotografie face parte din lotul oficial de imagini care va fi publicat in cateva zile de Audi.

Noul model, care va concura pe aceeasi clasa cu Seria 6 de la BMW, va prezenta "un nou stil de design si o constructie complet noua", spune AutoExpress. Zvonurile mareg mai departe cu o afirmatie suprinzatoare: structura de constructie a noului A5 (aluminiu) va fi asemanatoare celei utilizate pentru supercar-ul R8.

Modelul care se va lansa in martie va fi pozitionat in gama sport Audi intre R8 si TT Coupe iar motorul de top va fi un V8 aspirat. Mai tarziu, continuand linia Audi, A5 va primi o versiune supersportiva denumita RS5. Aceasta se va bate deopotriva cu BMW M3 si M6.

Comentarii (13)

  • super!
    0 0
  • beton
    parerea mea ca e mult mai tare ca BMW-uu!!
    0 0
  • Andreis
    amuzant
    Niciodata un Audi nu se va compara cu un BMW. In momentul in care o sa-si imbunatateasca tinuta de drum si va capata un comportament sportiv adevarat, si nu doar trasat de liniile masinii, abia atunci o sa se poata lupta de la egal la egal cu BMW.
    0 0
  • pt.Andreis
    ai auzit cumva de RS4?
    0 0
  • the best
    Cu motorizare puternica si tractiune integrala permanenta "quatro", cu siguranta ofera o tinuta de drum echilibrata si la fel de dinamica precum se anunta forma caroseriei.Cinste lor, cinste "audi-stilor"...
    0 0
  • elegant
    Este foarte elegant, aduce putin cu linia lui Bentley Continental GT (care e tot din grupul VAG, btw). Dar putin prea conservator, parerea mea, mai ales daca facem o comparatie cu ultima creatia Audi: R8. Sunt curios sa vad cum arata si spatele!

    Si cum e foarte probabil ca va folosi platforma MLP, atunci distributia maselor si, implicit, tinuta de drum vor fi imbunatatite. Ca sa nu vai vorbim de quattro. Deci BMW are de ce sa se teama, ca sa il "linistesc" pe Andreis. :)
    0 0
  • audi...
    Sa speram ca va fi pe masura asteptarilor... Speram ca nu ne va dezamagi cum a facut-o Q7 (numai cand ma gandesc la testele EURONCAP mi se face mie rusine). Dar oricum, per ansamblu Audi a avut cu ce se impune in fata oricui! Nu prea ai cum face mofturi in fata unui Audi, doar dk vrei nod in papura (asta pt ca au revizuit problema sigurantei cu Q7-sa-i credem).
    0 0
  • audist
    pt andrei
    Am un a3 si am condus toata gama audi inafara de r8 logic. am fost si in m6 si in m3 dar si in rs4 si cu toata stima nu se pot compara. iar tractiunea quattro este de vis. pe de alta parte tractiune spate la modelele bmw lasa fff mult de dorit din punctul meu de vedere in conditii mai nasoale de trafic, gen ploaie, polei. A5-ul arata bine, mi se pare ca seamana prea mult cu seria 6 de la bmw si nu are idn pacate farurui cu leduri :D
    0 0
  • Audi vs. BMW
    Cu siguranta Andreis al nostru nu a mers cu o masina cu tractiune pe spate si cu una cu tractiune integrala.
    Modelele BMW cu tractiune pe spate sunt f. sportive insa destul de instabile la viraje... daca esti singur in masina iar carosabilul acoperit cu ceva polei sau mazga iti fuge spatele si la viteze relativ mici... cu siguranta daca pui 3-4 saci cu nisip in portbagaj se imbunatateste si stabilitatea. :))
    Audi cu sistemul sau Quattro este exceptional din toate punctele de vedere.

    Sa auzim numai de bine.
    0 0
  • AudiRules
    andreis
    Prea usor arunci cu rahat in Audi, dar totusi ai dreptate intr-o privinta "Niciodata un Audi nu se va compara cu un BMW"...asta pentru ca plansa de bord de la Audi e NET SUPERIOARA oricarei marci, inovatiile aduse de Audi sunt cu mult in fata concurentei, vezi quattro - sunt mai bine de 20 de ani de atunci, noua generatie de motoare diesel - care btw, dau fum la multe motoare pe benzina - LeMans ar trebui sa te convinga, samd. Tinuta de drum...hm...ai condus vreun Audi??? Am un A4 3.0 diesel si crede-ma nu l-as da pe niciun bmw. Imi place bmw, dar mai au de lucrat la multe. IMKF are dreptate in ceea ce spune si subscriu. Da si tu o tura cu un A6 quattro, chiar si model mai vechi...o sa ramai surprins de ce poate face. Mult noroc in teste.
    0 0
  • stephan
    audi
    Fiecare are ceva apatre insa Audi a crescut mult in ultimul timp iar ceilalti au cam pierdut ritmul. La asemenea masini toate se comporta bine motorizate si conduse cum trebuie . Ce sa fac cu 4X4 pe uscat? dar cu tractiune spate pe umed ?
    0 0
  • Raikkonen
    Audi in general
    Sa o luam in ordine: Audi S3 bate clar orice la clasa compacta aici incluzand si BMW seria 1,RS4 bate M3-ul,S8-ul da clasa tuturor la clasa mare(nu mai vorbim de tractiune si interioarele Audi...fapt recunoscut si de Mercedes),doar M5-ul este peste S6(In Car and Drive...asta pana la apaitia lui RS6.Ce sa mai zicem de R8???
    Ce sa mai zicem de Q7 TDi de 500 Cp....pt cine nu a mers cu un qattro pe viraje...eu zic sa testeze unul daca are posibilitatea si atunci sa vb de tinuta de drum.La emisiunea "Top Gear" Clarkson a zos ca Audi-urile sunt un fel de TGV-uri alea soselelor...asta spune totul...
    0 0
  • pentru Andreis
    Probabil nu ii place marca Audi si vorbeste din povesti,dar tb sa tina cont ca in momentul de fata audi rs4 e cal mai tare din clasa,iar viitorul e tractiunea 4x4,NU tractiunea spate.de exemplu NOUL Porsche 911 turbo e 4x4,asa ca asta spune tot.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru