Comentarii (10)

  • Intotdeauna Honda a impresionat!
    26 10
  • personal cred ca orice test din orice domeniu are si o doza de relativitate.deci nu vreau sa contest nimic,aici ,dar totusi se moare la greu,si in bolizi de n-spe stele....deci ar tre facute teste avand in vedere niste criterii...adica eu zic ca ai sanse sa mori mai degraba intr-un AMG decat intr-o....lada niva
    6 26
  • @ Automarket
    Actiunile Peugeot au explodat azi la bursa dupa anuntul unui foarte probabil parteneriat cu GM
    Azi dupa 2 ore de la deschiderea bursei de la Paris actiunile Peugeot ( PSA ) crescusera cu peste 12 % ( http://www.bloomberg.com/quote/UG:FP ) . Aceasta crestere fulminanta se datoreaza unei stiri publicate de La Tribune in care se vorbeste despre un parteneriat foarte strans cu GM, posibil printr-un schimb de actiuni ( http://www.latribune.fr/entreprises-finance/industrie/automobile/20120221trib000684192/psa-et-general-motors-negocient-leurs-fiancailles.html ) .
    13 2
  • @ ian
    sper ca e o gluma ce ai scris mai sus. Normal ca se moare pentru sunt altele vitezele decat cele la care testeaza ncap. Dar sa afirmi ca mori mai degraba intr-un amg decat intr-o lada niva e cel putin deplasat.
    8 0
  • BaditzaEx
    =))LOL
    unde sunt latratorii care radeau de punctajul obtinut de Duster ?!
    13 2
  • Jeep vs Dacia
    @BaditzaEX. Pai cine a ras de Duster? :-). Eu oricum intre Jeep compass si Dacia Duster, as alege Duster. Iar diferenta de bani ramasa as folosi-o pt o investitie ceva...Articolul de mai sus imi da inca un motiv sa aleg Dacia...
    15 3
  • ani[I]aL_2008
    DUSTER RULZ ALL THE WAY!
    Acum sa-i auzim/vedem pe cei ce "dadeau" in Duster-ul autohton dupa publicarea rezultatelor NCAP!

    La bani mai putini( iti iei chiar 2 Dustere cu banii de un Jeep) si la dotari care nu-ti vor da batai de cap pe perioada exploatarii ( plastice ieftine-care nu se zgarie asa usor, lipsa unor dotari care dau mari batai de cap pe partea electrica la producatori consacrati, intretinere, asigurari , impozite mai mici)

    Dacia Duster e CAMPION la clasa sa.

    Parerea mea.


    Mult succes in continuare celor de la Dacia -Renault !
    7 1
  • duster
    Dusterul e campion la carat PEPENI si CARTOFI. Plasticul ala lucios se zgarie extrem de usor. N-are nici macar 1 punct forte aceasta masina. Poate punctul ei forte este pretul... Iar EURONCAP este considerat de mine peste 50% MARKETING.
    2 10
  • Unde-i, ma, Zarnesteanu, sa se scalambaie-n cuvinte stalcite despre Honda? Prin ce cotlon te-ai ascuns de oprobriul public, tovarase? Sau mai clocesti o inventie de genul " a dat Honda spaga la Euro-NFREZA?
    4 0
  • ani[I]aL_2008
    DUSTER RULZ ALL THE WAY!
    Da prietene "zack"! Este si va fi in continuare. Aaaa, ca lumea cara pepeni si cartofi o fi vreo rusine, ce sa zic. Probabil ca viata intreaga ai petrecut-o in puf si-n pene, nu ai pus piciorul pe drumurile de la tara, ce sa mai zic de cules cartofi sau pepeni. De "Pareristi" de astia e plina Romania! DACIA a dovedit ca este o marca fiabila , cu un raport calitate-pret-intretinere foarte bun, altfel nu-mi explic de ce occidentalii stau la coada sa o cumpere.
    Probabil ca , daca am avea bani, cu totii ne-am lafai numai in Bentley, Q7, X6, si Brabusuri. Problema este ca lumea mai si munceste in tara asta nenorocita, si , din pacate nu multi muncesc pe mii si sute de mii de euroi.
    Urmareste anunturile de masini scoase la vanzare, fa o selectie raportandu-te la pret si vezi ce rezultate iti apar! ;) Foarte multi au investit in masini foarte scumpe, pe care acum le vand , ca-i criza. Iti suna cunoscut!? O masina trebuie sa o mai alimentezi din cand in cand, sa-i mai faci o revizie,, o asigurare, etc.
    Mult succes in continuare celor de la Dacia -Renault !
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru