Exclusivism de la Alfa: 159 Turismo Internazionale

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 22.06.2007
Alfa a pregatit o versiune speciala pentru sedanul si sportwagon-ul 159: Turismo Internazionale.

Alfa Romeo innoieste varianta sedan si sportwagon a modelului 159, acestea urmand sa primeasca pachetul botezat "Turismo Internazionale". La exterior pachetul include un kit nou, suspensii sport mai coborate, jante de 19 inch din aliaj, etriere Brembo de culoarea rosie si insertii cromate in oglindele retrovizoare si tevile de esapament.

Exclusivitatea versiunii Turismo Internazionale va fi asigurata de gravarea discreta a initialelor TI si de cele trei culori disponibile: Alfa Red, Stromboli Grey si negru Carbonio.

La interior pachetul TI vine cu scaune din piele ajustabile electric si incalzite, cu ace sportive ale indicatorilor de bord si cu pedale si insertii din aluminiu. Pielea fina imbraca si volanul dar si manerul schimbatorului.

Alfa Romeo a venit si cu o noua gama de motorizari, trei la numar, dintre care doua pe benzina: una de 2.2 litri JTS si una V6 de 3.2 litri JTS. 159 va mai dispune si de o varianta diesel de 2.4 litri JTDM. Toate versiunile de motorizare sunt disponibile impreuna cu o cutie automata QTRONIC.

Comentarii (7)

  • PiticStyle
    rechinul
    superba masina!
    0 0
  • da asta de la alfa masini mai noi nu stiu sa faca ??? aceeasi caroserie numa motorul diferit
    0 0
  • rusine
    'insertii cromate in oglindele retrovizoare ' ??

    corect e ' oglinzile retrovizoare '
    invatati limba romana ca va faceti de ras !
    0 0
  • Jos palaria
    Alfa 159 este cea mai frumoasa masina care a fost scoasa pe piata in ultimii ani. Nimic nu se compara cu ea, nici germanele, nici japonezele, nici frantuzele. Este superba!
    0 0
  • Vasile
    Cea mai frumoasa masina din lume
    ma grivanilor care zice-ti k astia de la alfa nu scot modele noi,uita=te atent so vezi k intre 159 si 156 e dferenta de la cer la pamanat,dar tarani ca tine care nu stiti decat passat sau a4 din germania sh cu 300 000km si care le luati voi si va dati baieti mari.sunteti niste basiti ordinari.alfa e cea mai frumoasa masina din lume ma grivane si ce motor au...dal alfa are 150 cai echivalentul la 180 de la bmw,mai documenteaza-te si dupaia vb
    0 0
  • Architrion
    Subscriu - Cea mai frumoasa!
    Intr-adevar cei de la Alfa au scos, cel putin in ultimii ani, masini superbe si 147, dar mai ales 159 ! Design rafinat pana in cele mai mici detalii - de fapt aceste masini, fata de altele, au detalii!! Si culmea e ca, desi au si motoare superbe, romanul lipsit de imaginatie si de cultura vizuala isi cumpara tot passat (cum bine a spus dl. Vasile)...
    0 0
  • 159
    bai baieti ; am o alfa 159 din ianuarie 2007 si pina acum am dus-o de 4 ori la service si nu stiu ce sa-i faca. sunt de cacat ; i-mi pare rau de bani
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru