F430 TuNero, supercar de pirati

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 14.09.2007
Novitec Rosso au prezentat la Frankfurt una dintre cele mai nervoase versiuni ale modelului Ferrari F430.

Casa de tuning Novitec Rosso a prezentat la Frankfurt ultima lor realizare – F430 TuNero.

De la inceput, din imagini F430 TuNero exprima multa agresivitate in peisajul sinustru pe care baietii de la Novitec l-au conceput. Dincolo de negrul atotstapanitor, trebuie sa semnalam importante schimbari si la partea mecanica.

Este vorba despre aducerea unui superalimentator, modificarea turbinei si a sistemului de racire. Modificarile efectuate la partea tehnica au adus si imbunatatiri la performantele supercar-ului. Novitec Rosso au reusit sa scoata 707 CP la maximul de 8.350 rot/min, iar cuplul motor ajunge la maximul de 712 Nm la 6300 rot/min. Prin modificarile ajustate cutiei de viteze, F430 TuNero atinge viteza maxima de 348 km/h si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3,5 secunde.

Tema piratilor marcheaza peisajul de prezentare a supercarului italian. Prizele de aer imense si negrul jantelor aduc si mai multa atmosfera in jurul acestei de teme.  

Comentarii (7)

  • BogdanM
    intr-adevar masina creeaza o atmosfera sumbra chiar sinistra,presupun ca asta si-au propus tunner-ii,insa parca eleronul nu prea merge in peisaj cu masina,ar fi trebuit sa puna unul retractabil sau deloc(asta daca la viteza maxima nu si-ar fi luat zborul),in orice caz este super masina !!!
    1 0
  • NEBUNU
    doliu
    ce atata negru?? parca a murit lamborghini si tine doliu...
    0 1
  • negru
    cred ca si farurule dau lumina neagra :)
    super tare masina
    1 0
  • costum negru
    costum negru trebuie la masina asta
    1 0
  • bestiala...
    chiar am ramas fara cuvinte cand am vazut-o..
    1 0
  • Giulian
    Arata chiar foarte bine! In bord are destul elemente de alta culoare decat negru si lampile nu raman negre in timpul mersului, poti aprinde farurile linistit. Atmosfera sumbra din parti! arata chiar foarte bine, sportiv chiar.

    Si sarmanul Ferrari nu o sa tina doliu pentru Lamborghini niciodata
    0 0
  • nikolle
    :Xferrari tunero
    ador masina asta ......deci e bestiala....cred ca cel mai frumos model de la ferrari dupa parerea mea...aceasta masina merita..:X:X:X:x
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru