Facelift pentru Jaguar X-Type

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 12.10.2007
Jaguar a anuntat ca din martie 2008 va pune in vanzare o varianta imbunatatita a sedanului si break-ului X-Type.

Jaguar se ingrijeste de look-ul celebrului X-Type, model care a implinit deja sase ani de la lansarea oficiala. Constructorul britanic a anuntat ca a dezvoltat aproape 500 de componente noi pentru versiunea imbunatatita a lui X-Type, infirmand zvonurile potrivit carora ar urma sa renunte la acest model odata cu inchiderea productiei actuale.

Faceliftul noului X-Type consta in modificari minore la nivel exterior: un spoiler redesenat si jante din aliaj. Versiunea diesel de 2.2 litri va fi disponibila impreuna cu o transmisie automata secventiala cu sase rapoarte care ofera aceleasi performante ca aceea intalnita pe sedanul XJ. La interior nivelul de echipare se va imbogati, clientul beneficiind acum si de mai multe elemente optionale.

Faceliftul modelului X-Type se va ragasi si pe varianta sedan si pe cea break, vanzarile urmand sa fie demarate in martie 2008 in Marea Britanie si o luna mai tarziu in restul Europei.

Comentarii (2)

  • bogdan
    jaguar
    mi se pare cam invechit modelul ar trebui sa il schimbe
    0 0
  • ...
    un model cu multa personalitate...are un caracter aparte f bine ca au pastrat liniile..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru