Facelift pentru Matiz/Spark

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.06.2007
Chevrolet a prezentat la Salonul Auto de la Barcelona o varianta 2008 a mini modelului Matiz/Spark. Aceasta va intra in vanzare in urmatoarele saptamani.

Chevrolet a surprins la Salonul Auto de la Barcelona cu neasteptatul facelift pentru minimodelul Matiz/Spark. Chevrolet nu a emis inca un comunicat de presa oficial dar o serie de imagini au fost publicate deja. Se pare ca Chevrolet a operat schimbari minore la nivelul look-ului exterior modificand spoiler-ele fata si spate.

Modelul 2008 va fi comercializat in Europa in urmatoarele saptamani si va fi disponibil in aceleasi doua versiuni de motorizare: 0.8 litri cu trei cilindri si 52 de cai putere si una de 1.0 litri cu patru cilindri si 66 de cai putere.

Pana cand vom primi mai multe informatii despre noul Matiz/Spark va lasam sa va bucurati de seria de imagini ale noului model 2008.

Comentarii (29)

  • andrei
    matiz daewoo
    mie mi se pare k modelul comercializat d chevrolet e mai uratzel fatza de matizu traditional.sau poate daor mi se pare
    0 0
  • pharao
    pt andrei
    ...ti se pare.
    nu ai avut altceva ce sa zici, si ai zis-o p'asta.
    da' las', noi sa fim sanatosi! :)
    0 0
  • mihaela
    e super misto, nici nu se compara cu matizul de acum
    0 0
  • bradshow
    la gunoi cu el
    asta e masina?m-am asezat eu pe capota unui prieten posesor de Spark si am doar 80 si i-am infundat-o umpic ca si la ora asta ma injura cred...nu zic sa le faca blindate..sau din otel armat..dar nici din folie de tabla sa nu fie
    0 0
  • tare
    tare asta cu otzel armat:P...armat cu ce?
    0 0
  • otel armat
    cu beton, bineinteles! :)
    0 0
  • !!!
    se aproba !


    O zi buna !
    0 0
  • tabla
    lucrul asta e si la modele seat, au o tabla subtire si f proasta
    0 0
  • O scurta caracterizare
    Mica,urata,nesigura,si cu plastice tari si urate la interior ,cam asa se caracterizeaza acest matiz/spark si totul la un pret nu foarte mic.Care ar fi motivul sa o cumparati?.
    0 0
  • Ia sa ne spui tu daca ai trotineta...
    Sa iti facem tie in ciuda!!!
    0 0
  • Magyari
    cultura auto
    Nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa urmaresc de mult timp cometariile unora, care se cred destepti. Faptul ca nu este din "otel armat" capota unei masini, nu are absolut nici o legatura cu siguranta.
    Uitati-va la tancurile rusesti, gen Lada, care nu se indoaie nici la lovitura unui ciocac, insa in caz de accident mori.

    Voi chiar nu ati auzit de absorbtia socului ? Cu cat se deformeaza mai mult o masina, exceptie fiind desigur cabina, cu atat mai multa energie este absorbite si cu atat mai putin sufera corpul pasagerilor.
    0 0
  • pt. toti cu gura mare
    Domnilor e bine sa aveti o parere(chiar daca e de doi bani), dar nu mai stresati cu tot felul de grozaveni inventate de voi,lasati sa aiba oricine parerea ei personala si nu mai aruncati cu prostii si jigniri.
    0 0
  • inca odata subscriu!!!
    Interesanta masina, interesante comentariile
    Va recomand sa vizitati site-ul euroncap.com si sa aflati acolo , "dece se intinde pateul"sa vedeti ca idee , ca sunt masini de 12-15 mii care se fac ciorba la un soc, si sunt masini ca Matizul care nu ai nici pe naiba.asa ca mai studiati ..Am avut Matiz si Spark, vreau sa zic ca sunt ambele niste masini exceptionale. Voi ati mers cu Smart?? ala mic? sa vedeti diferenta? Va spun eu . Nu este nicio diferenta si pe deasupra mai are si 2 usi si mai are si un pret dublu, Hai sa fim sanatosi , sa auzim numai si numai de bine, si sa ne luam cu totii un Matiz facelift si sa dam daciile de 11 milioane la casare.Ciao.(Momentan am un Audi A6, 1,9 TDI din 2002, ma multumesc )
    0 0
  • adriana
    super
    imi place,la ce pret o fi?arata bine,mi-o cumpar!
    0 0
  • mashinutza...
    Micutza si cu gura mareeeeeeeeee!!
    Dragalasa tare noua fata, mi se pare ca ii sta foarte bine... totusi ca pret exista loc de mai bine (putin cam prea piperat)...
    0 0
  • rahatzel !!
    un rahatzel de masina !! te ia tir-ul dupa el pe sosea ! un cotetz pe roti !! iar de siguranta, ce sa mai vorbim. cred ca nu ati vazut cum arata dupa un accident mai serios ! luati-va masini din astea sinucigasilor !!
    0 0
  • alhambra
    frumusel dar scump
    E prea scump sparkul pt calitatie ei.Nu merita banii,poi la banii unui spark nou iau un Yaris de 2-3 ani car e mult mai frumos si calitativ....
    0 0
  • lol
    ce dracu bai nene deja automarket nu mai tine de masini....aici toata lumea se injura / cearta / contrazice cu toata lumea pe teme paralele cu articolele....de ce oare unii nu accepta si alte pareri.... lol, grow up people! by the way, e chiar frumusel matizu ala....
    0 0
  • Zerocool
    spark
    Ce tampenie de mashina....ce spate are si mai costa si o gramada bani si nu are nici o dotare.....ugly car
    0 0
  • robert
    spark
    nici o imagine din interior...., la exterior nu au exagerat cu schimbarile
    0 0
  • tragedie
    am facut un drum cta-sibiu! ar fi trebuit sa ma odihnesc o saptamana dapua aceea!!!!!!!!!!! ca sa nu mai pun la socoteala ca a consumat peste 7,5% (cu BMW318 - consumul e de 5,2%), drumul a durat 8 ore si ceva (cu BMW - 5 si un sfert).
    interiorul e dezastruos ----- numai cine n-a condus altceva (sau Dacia) poate rezista.
    0 0
  • posesor matiz
    comentariu
    Unu mai istet ca altul. Ia buleste-ti tu ceva la BMW si vezi cat te costa. Matiz-ul/Spark-ul sunt masini extraordinare pentru oras, asa au si fost gandite. Presupun ca-ti trebuie 200 CP sa ajungi de la un semafor la altul. Apropo "flav", sunt masini din cu totul si cu totul alta categorie si nu stiu cum ti-a luat 7,5% in exterior. Mie imi consuma 5,5 afara si 7 in oras. Ganditi-va de 2 ori inainte sa postati.
    0 0
  • jazzboy
    de piatza
    e mashina de facut piatza...
    0 0
  • CONTRA
    buna masina da chiar numai de oras. in oras n-ai pretentii sa depasesti cine stie ce viteza sau sa ai cine stie ce cai si martzoage la bord. ghinion dc vrei sa mergi un pik in afara. cautati un crash test la spark sa vedeti ce frumos se infige motorul in burta pasagerului. da da-l incolo de pasager ca tot statea pe "locul mortului" :)) .ca aspect... lasa rau de dorit iar ca functionalitate sa ii lasam pe cei sub 1.70 sa decida. Io la 1.95 ce pana mea sa caut in ala. poate intru da sigur nu mai ies.
    0 0
  • Marius
    Aspirator (de gagici) pe roti ;))
    0 0
  • gabitzu
    spark 800 sau 1000
    De acord cu cei care tin cu matiz. Cei cu audi si bmw nici nu stiu de ce se baga in discutii. Matiz am de 3 ani si e perfect pt. piata, pt. dus copilul la gradinita, de mers la servici. Pt. iesit din oras, nu pot sa-l laud prea tare, dar se descurca. Prinde viteza repede, consuma pina in 7% in oras si pina in 5% afara. E adevarat ca n-am aer conditionat. De aceea ma gandesc sa-l dau anu' asta si sa-mi iau un spark cu aer. Ce-mi recomandati? de 800 cmc sau de 1000? Astept comentarii de la cei care au asa ceva, nu de la cei care au de la bmw in sus. Multumesc.
    0 0
  • Am Matiz
    Am Matiz euro3 de 2,5 ani. 77.000 km fara nici o defectiune (exceptie cateva sigurante si becuri). Pentru oras e super (am si un fiat uno 80S) si am facut destule drumuri "lungi" (800-900 km/zi) fara probleme. Cine vrea, poate lua orice altceva. Dar la banii astia.... si acum ma felicit si cred ca e cea mai buna alegere. PAREREA MEA !
    0 0
  • pt magyari
    absorbtia socului stiu ca elementul tip fagure are rol,iar capota ti fagure inca n-am vazut
    0 0
  • mugurale
    hmmm
    ma enerveaza cand se gasesc toti neavenitii sa critice diverse masini, mai ales ca nau fost niciodata macar in interiorul lor darmite sa si conduca, pt cei care critica sparkul le recomand sa si ia logan, in loc de dacia berlina pe care o au deja, sau pt cei cu bmw si audi sai cumpere si ei o masina noua, sa vada cum e, miroase a nou, etc, ne mai auzim, ciao
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru