Facelift pentru Mercedes R-Klasse

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 11.05.2007
Mercedes a pregatit un nou bodykit si noi variante de motorizare pentru R-Klasse. Germanii incearca astfel sa revigoreze modelul.

Vechiul Mercedes R-Klasse a primit un nou look si imbunatatiri la nivelul trenului de rulare. Facelift-ul operat de germani a schimbat aspectul exterior al modelului prin adaugarea unui nou bodykit in partea fata si spate si prin montarea unor proiectoare de ceata rotunde. Masina a fost "incaltata" cu jante din aliaj de 18 inch, in cazul versiunilor V6, si de 19 inch pentru versiunea de top, R500 4MATIC. Clientii vor putea opta pentru trei noi culori: alb calcite, bej sanidine si verde periclase.

Gama de motorizari se va imbogati cu un nou motor V6 pe benzina, care va putea fi regasit pe versiunea R280 si va dezvolta 231 de cai putere. Si versiunea de top va avea o noua motorizare, ea urmand a fi echipata cu un propulsor V8 de 5.5 litri care ofera 388 de cai putere (cu 82 de cai putere mai mult decat actuala versiune) si un cuplu motor de 530 de Nm.

Constructorul german intentioneaza sa atraga mai multi clienti prin introducerea unor versiuni R-Klasse mai ieftine, R280 si R350 urmand sa fie echipate cu transmisie pe axa spate.

Mercedes a anuntat ca va introduce tractiune spate pentru majoritatea modelelor sale, deci ne putem astepta ca germanii sa renunte la transmisia 4MATIC in favoarea celei RWD pentru aceste versiuni low-cost. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru