Facelift pentru Mercedes SL

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.02.2007
Constructorul german a anuntat ca Mercedes SL va suferi un facelift, modelul redesenat fiind asteptat sa-si faca debutul in 2009.

Numeroase fotografii spion cu facelit-ul noii generatii SL au fost publicate in ultimele saptamani. Toate imaginile au prevestit modificari ale aspectului frontal. Aceste imagini prelucrate computerizat de Motorauthority intaresc previziunile. Noua masina va adopta blocuri optice fata noi, arcuite, imprumutate de la actualul CLS. Spoilerul fata va fi mult mai agresiv, cu unghiuri ascutite, cu o noua grila si prize de aer mai mari. Schimbarile partii posterioare sunt minime, cu un nou deflector de aer si noi stopuri LED.

Motorul supraalimentat V8 de la vechiul SL 55 AMG va fi foarte probabil inlocuit cu propulsorul modular V8 de 6.2 litri pentru asteptatul model SL 63. Puterea oferita de acest motor va fi egala cu cea regasita si in modelele S 63 si CL 63, adica 518 cai putere si un cuplu motor de 630 Nm. Versiunea de top, S 65, se asteapta sa ramana neschimbata, echipata cu acelasi motor V12 de 612 cai putere si 1000 Nm. Versiunile SL 550 si SL 350 nu vor primi nici o modificare tehnica, ele fiind recent imbunatatite.

Varianta cu facelift a lui SL va debuta spre sfarsitul anului 2009, anticipand un nou model in 2011.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru