Facelift pentru Opel Astra

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.11.2006
Opel a operat schimbari de design si ale motorului la modelul Astra, noile editii urmand sa fie comercializate din ianuarie.

Opel va oferi publicului incepand cu 2007 un Astra cu multe modificari la nivelul designului exterior si interior si al motorizarilor. Noul Astra 2007 a primit o noua infatisare la blocurile optice fata si spate, o linie revizuita a spoilerului frontal, mai multe detalii ale grilei si finisaje de interior cromate. Pentru a le defini ca marci cu adevarat sportive, versiunile hatchback Sport vor avea o grila frontala modificata, asemanatoare unui fagure.

Cele mai mari schimbari sunt insa sub capota, deoarece noul model aduce doua motorizari noi care ofera economie de combustibil, emisii scazute de CO2 si performante sporite.

Vechiul motor de 2.0 litri si 170 de cai putere a fost inlocuit cu unul de 1.6 litri turbo, care dezvolta 180 de cai putere si un cuplu motor de 230 Nm. Noul motor va permite o acceleratie de la 0 la 100 in doar 7.8 secunde (performanta valabila pentru modelul hatchback cu 5 usi) si o viteza maxima de 220 km/h, mai mare decat cea permisa de motorul de 2.0 litri. Aceasta varianta de propulsor va echipa Astra Sport hatchback in 5 usi si Astra Break.

Si motorul 1.6 TWINPORT a fost inlocuit de unul revizuit, cu o putere marita de la 105 la 115 cai putere.

Motorul propulseaza masina de la 0 la 100 in 10.9 secunde, permitandu-i sa atinga o viteza maxima de 191 km/h. Aceasta motorizare va fi disponibila pentru modelele hatchback Sport in 5 usi, TwinTop si versiunile break ale lui Astra.

Comentarii (5)

  • astra facelift
    La ce preturi se vor comercializa noile modele de astra?
    0 0
  • Mircea Mester
    Nu se stie inca
    Inca nu se cunosc preturile pentru piata de la noi. Hai sa mai asteptam cam o luna si vedem dupa :)
    0 0
  • super vestea
    Abia astept anu 2007 tocmai planuiam sa achizitionez unul. Acum se pare ca se va amana pana ce vor aparea si la noi aceste versiuni. Ar fi pacat sa dau banii aiurea pe niste motoare mai slabe din multe puncte de vedere. Fata de ceea ce se prefigureaza
    0 0
  • Interesant
    Nu cred ca motorul de 115 cai il va inlocui pe cel twinport de 105, ci cred ca va fi disponibil la un pret putin mai mare...
    0 0
  • motoarele
    Pai aici zice clar ca va fi inlocuit (e chiar normal!)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru