Facelift pentru Suzuki Swift

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 28.05.2007
Micul model Suzuki a primit un look nou, noi niveluri de echipare si o noua versiune de motorizare. Faceliftul va fi operat si pe modelele destinate pietei din Europa.

Suzuki a pregatit o noua infatisare pentru modelul de clasa mica Swift. Acesta a suferit schimbari minore la nivelul look-ului exterior dar a primit si o noua motorizare.

Schimbarile estetice includ spoilere fata si spate redesenate, o noua grila frontala, lumini de semnalizare incastrate in oglinzile retrovizoare si blocuri optice spate modificate. La interior nivelul de echipare pentru fiecare versiune a fost si el imbunatatit. In ceea ce priveste motorizarile, acestea au ramas aceleasi, Suzuki introducand insa si versiune de 1.2 litri disponibila impreuna cu o cutie automata CVT.

Suzuki a operat schimbari si pentru varianta sportiva a modelului Swift. Aceasta a suferit o modificare a rapoartelor cutiei de viteze. Aceste imbunatatiri vor fi preluate si de varianta europeana a modelului pe parcursul acestui an.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru