Facelift pentru Volvo S40 si V50

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 11.04.2007
Volvo a prezentat versiunile 2008 imbunatatite ale modelelor S40 si V50. Aspectul frontal precum si interiorul ambelor modele a fost revizuit.

Volvo a imbunatatit doua dintre cele mai celebre modele ale sale: sedanul S40 si break-ul V50. Redesenat pentru a se putea compara cu modelul S80, noul S40 are acum o parte frontala mai dinamica si o grila cromata cu o emblema Volvo de dimensiuni mai mari. Blocurile optice au fost redesenate iar priza de aer a spoilerului fata a fost marita pentru un aspect mai agresiv. In spate se observa o noua linie a stopurilor LED, un nou spoiler si o teava de esapament sport.

V70 wagon a suferit si el un facelift major la partea frontala: farurile au fost redesenate, grila fata a capatat o linie mai sportiva iar spoilerul a primit trei prize de aer. Ca si in cazul lui S40, grila a primit o emblema Volvo mai mare si un aspect cromat. Blocurile optice spate au fost subtiate si echipate cu lumini LED, spoilerul si tevile de esapament fiind si ele restilizate.

La interior ambele masini au primit o cotiera noua si mai multe spatii de depozitare, un panou de bord total schimbat pentru versiunile T5 si D5, un sistem audio performant cu difuzoare Dynaudio, un nou hard cu o capacitate mai mare de stocare, sistem de navigatie prin satelit si o comanda noua Auto Open si Auto Close pentru geamurile laterale si acoperisul culisant.

Noile S40 si V50 beneficiaza si de o noua motorizare: propulsorul diesel D5 va fi disponibil impreuna cu o cutie manuala in sase trepte. Aceasta noua versiune va oferi un cuplu motor de 400 Nm si va indeplini normele Euro V. Noua versiune de performanta T5 supraalimentata va oferi 230 de cai putere.

Comentarii (4)

  • Deja?
    Baietii nu dorm. Abia au prezentat masinuta de ceva timp si deja apare faceliftul.
    E beton masina ;),dar mie dor de adevaratele Volvouri (seriile 2,7 si 9)
    0 0
  • dupa bmw mi-as cumpara volvo
    Masina asta chiar ofera senzatie si peste toate astea iti da niste emotii la maxim in timpul virajelor scurte cu viteze mari iar demarajul nu este de neglijat, nici interiorul nu lasa de dorit.... este cu adevarat o masina pt oameni seriosi care stiu ce vor de la viatza pe cand bmw-ul este mai sportiv pt fitze si curse... pt agatat si pt mai multe senzatii la viteza
    0 0
  • stanciu alexandru
    imi ajunge masina asta in iulie
    sper sa nu fiu dezamagit pentru ca eu am dat avansul la s 40 model 2007 si dealarul mia zis dupa 3 zile ca nu se mai fabrica madelul 2007 si acum se fac comenzi numai pt model 2008 ganditiva in ce situatie sunt pt ca nu am vazut masina decat in poze am ajuns ca americani sa cumparam un produs fara sal testam sau macar sal vedem in showroom sper sa nu fiu dezamagit ca am dat o valiza de bani pe el astept parerile voastre merci!
    0 0
  • prudentul
    Volvo=calitate
    otel suedez, experienta in securitate auto, finisare superioara, tinuta de drum, materiale de calitate. Sanse mai mari de a scapa in caz de Doamne-fereste. Nu epatezi cu ea la semafor, insa cunoscatorii pot aprecia un Volvo.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru