Facelift pentru VW Phaeton

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.03.2007
Volkswagen a prezentat la Geneva modelul Phaeton restilizat. Faceliftul aduce schimbari exterioare dar si la nivelul gamei de motorizari.

Volkswagen a prezentat la Geneva si noul facelift pentru modelul de lux Phaeton. Schimbarile se observa la nivelul blocurilor optice fata, la nivelul echiparii standard si la cel al gamei de motorizari diesel.

Actuala motorizare de top, diesel-ul V10 TDI, va fi inlocuita de un propulsor imbunatatit V6 TDI de 3.0 litri care dezvolta 235 de cai putere. Noul model va putea atinge o viteza maxima de 236 km/h si va avea un consum mediu de 9.6 litri la 100 km. De asemenea noul Phaeton va intruni si standardele emisiilor de gaze Euro 5. Vor exista si trei versiuni pe benzina, cu motorizari V6, V8 si W12 cu o putere cuprinsa intre 240 si 450 de cai.

La interior gadget-urile nu lipsesc masina fiind echipata cu sistem frontal de scanare, avertizor de depasire a benzii, navigatie prin satelit si conexiune Bluetooth.

La capitolul aspect vizual multe lucruri nu s-au schimbat in comparatie cu versiune trecuta. Principalele schimbari sunt farurile bi-xenon revizuite si noile LED-uri pentru zi. Productia noului Phaeton este programata sa inceapa in mai.

Comentarii (2)

  • SuperstarDriver
    Pacat de...
    O masina corecta ca pret si un design deosebit la exterior si mai ales LED-urile alea de zi sunt criminale...pacat totusi de bord care mi se pare oribil si butucanos...niciodata n-am suportat volanu asta in 4 spite drepte ca la Touareg, nu-mi inspira nimic si nici nu stiu ce cauta aici!Cam ciudata treaba cu bordu...
    0 0
  • Sport/Lux
    Este o masina de lux,la cele sportive gasesti des cele in 3 spitze(care arata si foarte bine).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru