Farse pe autostrada

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 17.04.2007
Un grup de tineri americani au amplasat o bariera din folie de plastic transparenta pe o autostrada. In capcana a cazut chiar un politist local.

O masina a politiei din Mount Pleasant, Statele Unite, a suferit avarii minore dupa ce un ofiter a lovit o bariera din folie de plastic. Bariera a fost amplasata de trei adolescenti sub influenta alcoolului care cautau o modalitatea ingenioasa de a se distra. Incidentul s-a produs la ora 22.30 pe o autostrada nu foarte intens circulata.

Ofiterul a observat o masina stationata pe marginea drumului dar nu a mai avut timp sa evite bariera din folie de plastic, prinsa intre doi stalpi. Urmarile faptei celor trei ar fi fost mult mai grave daca vehiculul implicat ar fi fost o motocicleta.

Dupa ce a redresat masina, ofiterul a investigat celalalt autovehicul parcat in dreptul barierei si a descoperit trei minori cu varste cuprinse intre 15 si 16 ani care erau sub influenta alcoolului. Politistul a descoperit in masina si sticle cu bauturi alcoolice si resturi de folie transparenta.

Cei trei minori au fost acuzati de punerea in pericol a sigurantei drumului public, de consum de alcool, de distrugeri aduse bunului public si de obstructionarea unui ofiter.

Un incident asemanator a fost reportat in Waukesha County, urmarile accidentului fiind insa mult mai grave datorita faptului ca cel implicat a fost un motociclist.

Comentarii (1)

  • ce chestie...'militianul' avea porche sau vw
    la cat de chiori sunt politai in anchete asa sunt si pe strada.....dar ce te faceai daca mai calca si o baba oarba care trecea pe rosu si fara baston..cred ca pustii infundau puscaria pana ajungeau ca baba..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru