Femeia goala dintr-un Ferrari

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 25.07.2007
"Multumim. Mai treceti pe la noi!" Cam asta poate spune un vanzator cand vede o femeie goala care-i intra in magazin.

Sa conduci un Ferrari iti rezerva numeroase placeri si senzatii tari. Acum nu putem spune ca un Ferrari F430 te face sa simti nevoia de a fi exchibitionist, sau ca daca ai un Ferrari poti plasa cu usurinta o domnisoara in scaunul din dreapta, goala pusca.

Lucrurile se precipita atunci cand o astfel de femeie este vazuta coborand cu nonsalanta din supercarul italian si intrand intr-o benzinarie sa-si cumperi tigari. Totul s-a intamplat in localitatea Domitz din Germania.

Femeia in cauza, la adapostul unor tatuaje, a intrat in benzinarie, si-a cumparat tigari si s-a reintors la F430-ul cu care venise. Fotografiile facute acesteia au facut multa valva in tabloidele germane. Angajatul benzinariei a declarat ca nu a fost surprins de infatisarea doamnei, deorece o mai vazuse goala complet de mai multe ori. De asemenea, vanzatorul de la benzinaria din Domitz, a tinut sa preciseze ca „este o doamna foarte draguta si cumsecade”.

Comentarii (2)

  • ...
    0 0
  • exploziv_2003
    Cool
    Buna fata....sa speram ca tinerele practicante din Romania sa ia un exemplu...:))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru