Ferrari 599 GTB by Hamann

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 15.12.2006
Tunerii germani de la Hamann au redesenat opera Pininfarina Ferrari 599 GTB. Pentru a mai pune paie pe foc au ridicat puterea motorului la 673 de cai.
Ferrari si Hamann este o combinatie care creste pulsul oricarui fan de masini sportive italiene. Specialistii Hamann din Laupheim, Germania, au luat un Ferrari 599 GTB si i-au facut ce stiu ei mai bine: l-au tunat!

Mai intai, nemtii s-au concentrat asupra motorului Ferrari. Poate va vine sa radeti, dar baietii de la Hamann nu erau multumiti cu puterea V12-lui de 6 litri si au mai adugat 53 de cai pentru a ajunge la impresionanta cifra de 673 CP. Tunerii au redus astfel raportul masa-putere de la 2,5 la 2,3 kg pe 1CP.

De parca modelul nu ar fi avut un look indeajuns de sportiv, cei de la Hamann au facut cateva ajustari designului semnat de Pininfarina. Redesenarea partii frontale a adus un spoiler care genereaza o forta de apasare mult mai mare pe axa frontala. Bosajele rotilor au crescut in dimensiuni, amanunt care ii ofera o agresivitate mult mai mare noului 599 GTB. Redesenarea acoperisului se inscrie in linia designului partii anterioare. Prezenta unui eleron extravagant in linia designului aduce mai multa apasare aerodinamica si o stabilitate si comportament mai bun la viteze ridicate.


Desi Hamann a facut modificari si ajustari aerodinamice, acest lucru nu disturba designul original. Toate componentele aerodinamice sunt din fibra de sticla sau de carbon. Interiorul poate fi amenajat dupa dorintele fiecarui client, de la culori extravagante pana la echipament multimedia foarte avansat.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru