Ferrari lanseaza un cabriolet cu patru locuri in ianuarie

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 24.09.2007
Ferrari a anuntat lansarea unui nou model sportiv, cu patru locuri si acoperis rabatabil la Salonul de la Detroit.

Ferrari pregateste o noua surpriza pentru Salonul Auto de la Detroit din luna ianuarie a anului viitor. La salonul american, Scuderia italiana va dezvalui un model complet nou, o sportiva de patru locuri cu acoperis rabatabil. Noul model va fi propulsat de un motor V8 de 4.3 litri cu injectie directa si 450 de cai putere si va desenat de celebra casa italiana de design, Pininfarina.

Platforma va fi impumutata de la actualul model F430 si va dispune de un sasiu modificat pentru adaptarea noii structurii a acoperisului si a celor doua scaune din spate. Cel mai probabil, motorul va fi amplasat in partea frontala iar cei 450 de cai vor fi transmisi puntii spate prin intermediul unei cutii secventiale botezata Ferrari F1 Superfast.

Se pare ca sportiva italiana va fi orientata catre piata exoticelor cu pret mai scazut, unde va trbuie sa faca fata concurentei modelului Aston Martin V8 Vantage. Acest nou model va fi urmat de un alt produs al Scuderiei italiene, tot cu pret scazut, care va debuta abia in 2009.

Comentarii (2)

  • Alin Hanghiuc
    4 locuri?!
    Puteam sa jur ca am auzit sau citit undeva, ca un oficial de la Ferrari a zis ca nu va exista vreodata un Ferrari cu 4 locuri...
    0 0
  • Ovidiu Copil
    ferrari break
    exista deja.....facut la comanda speciala pt` ceva milionar arab....adica miliardar probabil....Ferrari 456 Break.....vezi pe google....:P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru