Ferrari Panamerican!

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 20.11.2006
Ce ziceti de asta?! Se ia un Ferrari 599 pleci cu el din America de Sud, strabati muntii, strabati desertul si in final il parchezi in Cental Park din New York, si toate acestea fara probleme tehnice.
Ferrari 599 GTB Fioranos a inchis gurile scepticilor si a ajuns la New York dupa o calatorie de peste 32.000 de kilometri.

“Victoria ” va fi sarbatorita intr-o ceremonie organizata in New York, locul de sosire. Doua modele Ferrari 599 au luat startul intr-o cursa Panamericana, care a strabatut America de Sud, Statele Unite, Canada, pentru ca la final sa ajunga in Central Park din Manhattan, unde o multime zgomotoasa a aplaudat reusita italienilor.

Turul Panamerican a inceput in 24 august de la Rio de Janeiro, Brazilia, a fost divizat in 15 etape si a strabatut 16 tari in 84 de zile. Calatoria Ferrari a cuprins zone inedite de pe continentul American, a trecut Anzii, a ajuns la lacul Titicaca sau a strabatut  Monument Valley in Arizona. Cei 32 de mii de kilometri au fost parcusi de Ferrari 599 GTB Fiorano fara probleme mecanice la masina, fara schimbari de motor sau alte ajustari care sa duca cursa mai departe.

AutoMarket va prezinta o galerie foto impresionanta cu acest tur Panamerican!

Comentarii (1)

  • Ferruginoni
    calitate exceptionala... la trabant
    "Cei 32 de mii de kilometri au fost parcusi de Ferrari 599 GTB Fiorano fara probleme mecanice la masina, fara schimbari de motor sau alte ajustari care sa duca cursa mai departe"...

    Sa recunoastem intrece... Mobra; dar nu si Loganul!

    Ati vazut un Ferrari ruginit? NUUUU?!?!

    Ei bine, la prima ocazie uitativa pe dedesubt. DA, la oricare!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru