Ferrari raspunde Vaticanului: "Nu suntem pacatosi!”

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 25.06.2007
Cele 10 porunci destinate soferilor auto au creat multa valva in lumea catolica. Ferrari raspunde legilor emise de Vatican.

Dupa ce Vaticanul a publicat „Ghidul Pastoral al soferilor auto ”, care include cele zece porunci destinate soferilor, Ferrari a replicat prin managerul general Amedeo Felisa.

Acesta a spus ca masinile care ies de pe portile fabricii din Maranello nu sunt un prilej de ingrijorare pentru legile catolice destinate soferilor. Principala problema legata de masinile Ferrari si Ghidul Pastoral este prevederea conform careia soferii nu trenuie sa-si foloseasca masina ca un simbol care sa le reflecte personalitatea sau superioritatea fata de ceilalti.

Felisa a admis ca masinile Ferrari pot fi considerate asa, dar a adaugat ca majoritatea soferilor isi cumpara un Ferrari pentru ca le place sa conduca si ca oferta Calutului Cabrat este cea mai satisfacatoare din acest punct de vedere. Amedeo Felisa a mai spus ca este sigur de faptul ca „daca cumperi un Ferrari nu este un pacat, iar daca ar fi, atunci ar trebui comis din cand in cand”.

Comentarii (4)

  • yup yup
    foarte bine pus....
    0 0
  • Un cetatean
    Vaticanul incearca
    Nu inteleg aceasta dorinta a Vaticanului de a reglementa neoficial si domeniul automobilistic... cei care cumpara masinile care sunt considerate 'pacatoase' nici nu se uita la ceea ce spune Vaticanul in primul rand.

    Se doreste a fi o lovitura de imagine doar.
    0 0
  • AndreiRN
    Vaticanul
    Vaticanul ar face bine sa predice prin exemplu nu brin vorbe goale. Cand o merge Papa cu bicicleta si toti cei din jurul lui pe trotinete atunci il va lua lumea in seama dar atata timp cat pacaleste oameni sai dea bani lor munciti din greu ca sa isi cumpere masini de tot felul o sa-si raceasca gura degeaba. O mana de bosorogi senili vorbesc despre masini.
    0 0
  • Papa is going crazy:D
    Mesaj catre papa...ai bah lake tu grija de flamanzi,nu de ferrari,k aia se deskurka,stai relax;)...Auzi la el...dah auzitzi bah,oare "jmekerii" kre-si tuneaza 1310-urile pakatuiesk???Poate fatza de noi,kre boram knd le vedem p strada...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru