Ferrari-ul lui Steve McQueen se vinde cu 2 milioane $

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 17.08.2007
Casa de licitatii Christie’s va scoate bijuteria marelui actor la un pret dublu fata de valoarea efectiva.

Un model Ferrari 250 din 1963, care a apartinut marelui actor Steve McQueen, este scos la licitatie de celebra casa Christie’s la un pret de pornire de circa 2,3 milioane de dolari.

Unii specialisti considera acest automobil unul dintre cele mai reusite Grand turisme din toate timpurile. Se stie ca celebrul actor american a fost un mare fan al masinilor, iar faptul ca avut o bijuterie ca acest Ferrari ridica foarte mult pretul.

Conform specialistilor, pretul real ar fi de 1 milion de dolari, pentru acest Ferrari de colectie, dar faptul ca a apartinut lui Steve McQueen ridica valoarea masinii la peste 2 milioane de dolari.

Comentarii (7)

  • da
    Iata de unde a furat porche designul initial.........
    0 0
  • audist
    pt alex
    porscheul aparuse cu 8 ani inainte acestui ferarri si sincer nu stiu cat te pricepi tu la masini dar esti primul om pe care il aud ca porsche a furat forma incondunfabila de la cineva :))
    0 0
  • anonim
    Porsche
    Ca idee: 911 (caci despre el trebuie ca e vorba in afirmatia lui Alex) este in aceiasi logica de design ca si VW Kafer (Broscuta).
    0 0
  • inutilitati
    Parca discutiile astea sunt clonate!:) aceleasi lucruri le discutati!! (vezi mercedes slc vs viper)cred ca sunt unii care se cred cuoscatori si sunt pe langa subiect intodeauna!!!

    Acest ferrari este o adevarata bijuterie!!!
    0 0
  • atotstiutorul
    nici macar nu are tetiere. E un cavou pe roti!
    0 0
  • ...
    ..la banu. asta imi ia Bugatti veryon si mai raman de o vila...cu piscina plina de fotomodele...
    0 0
  • bengii
    pt necunoscatori
    audist si anonim nu va mai enervati lumea vorbeste chiar daca nu are habar de masini ...sau si de masini vechi sa se mai uite pe animalx la documentare si apoi sa comenteze :) auzi si pe ala cavou pe roti.adev ca ai vrea sa fi intr-un cavou pe roti neam de neamul tau nu a avut si nu o sa aiba .apropo de bugatti viron ,sunt clase diferite nu poti sa le compari,dar indiferente de masini ai garantat femei :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru