Ferrari vrea in Cartea Recordurilor

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 11.05.2007
Scuderia italiana intentioneaza sa organizeze la Silverstone cea mai mare parada Ferrari a tuturor timpurilor

Ajunsa in Marea Britanie, caravana Ferrari incearca sa stabileasca un record pe circuitul de la Silverstone. Scuderia italiana intentioneaza sa intre in Cartea Recordurilor prin organizarea celei mai mari parade Ferrari.

Botezata "Ferrari Racing Days", parada va reuni proprietari ai modelelor Calutului Cabrat din toata Marea Britanie si va include si competitia Ferrari Challenge Trofeo Pirelli, o cursa la care vor participa 60 de modele identice F430. Toate modelele au fost preparate special in stilul F1: padele pentru schimbarea vitezei in spatele volanului, frane din carbon ceramic, roll-cage GT si jante de 19 inch special create de Pirelli pentru acest campionat.

Parada va gazdui si o cursa Ferrari Shell Historic Challenge, la care vor concura modele care au facut istorie pentru brandul italian. Printre acestea se vor numara un Ferrari 166 Inter Vignale din 1950, un Ferrari 250 SWB California Spider din 1960, un 365 GTB/4 Competizione din 1972 si o editie %12 BB Le Mans din 1980.

Pe circuitul de la Silverstone isi vor face aparitia si doua modele inedite: supercar-ul FXX, fabricat in doar 29 de exemplare si un automobil construit special pentru Michael Schumacher.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru