Fiat 500 Abarth Competitione: editie limitata la un pret pe masura

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 12.07.2009
Fiat a nascocit inca o editie limitata, care vizeaza de aceasta data modelul de performanta Abarth 500. Versiunea noua vine cu modificari in special la exteriorul masinii.

Divizia sport a celor de la Fiat a decis sa creeze o versiune speciala a modelului Abarth, 500 botezata Competizione. Modificarile aduse modelului Abarth 500 sunt acoperisul vopsit in negru, jantele de 17 inch din aliaj, tot de culoare neagra, si logo-ul Abarth embosat deasupra pragurilor.

La interior, modelul dispune de un set de scaune sport din piele, brodate cu logo-ul Competizione, un sistem de navigatie prin satelit, climatizare si un sistem audio imbunatatit. Fiat 500 Abarth dispune de un propulsor de 1.4 litri supraalimentat care dezvolta 135 CP, dar italienii ofera pentru pasionatii de viteza si un pachet pentru performanta, intitulat Essesse. Acesta va creste performantele motorului pana la 160 CP.

Modelul va fi produs in 10 exemplare si va avea un pret de 24.995 de euro.

via | carscoop.blogspot.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru