Fiat 500 Abarth, concurent pentru Mini Cooper

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 11.06.2007
Conducerea grupului italian a anuntat ca Fiat 500 va avea si o versiune de performanta care va costa 15.000 de euro.

Proaspat lansatul Fiat 500 va avea si divizie de performanta. Sergio Marchione, presedintele Fiat, a declarat presei ca micul model va fi pregatit de divizia de performanta Abarth si va primi un motor puternic de 135 de cai putere. Modelul de baza va intra in vanzare in Europa luna viitoare, urmand ca 500 Abarth sa fie disponibil la cateva luni dupa.

Marchione a precizat ca versiunea de performanta va purta sigla Abarth si nu cea a companiei Fiat. Tot CEO-ul grupului italian a anuntat ca micul Abarth va fi vandut intr-un numar redus de exemplare pentru a pastra un caracter exclusivist. Astfel 500 Abarth se va putea bate de la egal la egal cu cu Mini Cooper. Italienii au fixat pentru versiunea de performanta a modelului 500 un pret de 15.000 de euro, considerabil mai mic decat cel al contracandidatului Mini Cooper care costa in prezent 18.700 de euro.

Comentarii (5)

  • flavius
    piccola bomba
    Bravo lor!Nu mai auzisem de Abarth de ani buni.
    0 0
  • Iulian
    Desene...
    Ala nu-i desen de Abarth... E desen de anu' 2 de facultate la design. In cel mai bun caz.
    0 0
  • O sa fie o bestie mica :)
    Ramane de vazut la ce nivel va fi calitatea fabricatiei. Eu le urez succes!
    0 0
  • candy car
    imi place aceasta masina . daca i-a pus si 136 cp inseamna ca merita .sunt tare curios la stabilitate cum sta si vreau sa stiu ce pret ar avea cel mai ieftin model pe benzina .
    0 0
  • piperat
    prea scump
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru