Fiat a dezvaluit conceptul FCC II la Sao Paolo

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.10.2008
Salonul Auto de la Sao Paolo a bifat si prezenta unui concept futurist marca Fiat, botezat FCC II.

Esential

980 de kilograme cantareste conceptul Fiat FCC II.

Asa cum va anuntam la inceputul saptamanii trecute, divizia braziliana a grupului Fiat a pregatit pentru Salonul Auto de la Sao Paolo un concept futurist pe care presa la numit initial Bugster. Misterul a fost insa dezlegat astazi, cand brazilienii au prezentat numele conceptului si un set de fotografii oficiale.

Este vorba despre Fiat FCC II, un prototip care incearca sa se alature celorlalte concepte ecologice prezente la salonul brazilian. Exact asa cum anticipam si saptamana trecuta, caroseria lui FCC II este compusa din materiale reciclabile naturale care diminueaza impactul negativ asupra mediului inconjurator si pastreaza o masa totala redusa, de doar 980 de kilograme.

Vedeta standului Fiat din cadrul salonului brazilian este propulsat de un motor electric de 80 cai putere alimentat de un cuplu de baterii litiu-ion. Resursele modeste ii permit conceptului sa atinga doar 100 de km/h.

Desenat in studioul de design Fiat din Brazilia, conceptul FCC II nu are foarte multe sanse de a intra in productie, el nefiind decat un exercitiu.

via | CarScoop

Taguri: Bugster, Fiat, GLK AMG

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru