Fiat a prezentat noul break Croma

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 07.11.2007
Italienii de la Fiat au publicat primele informatii oficiale cu noul model Croma break.

Esential

200 cai putere are cel mai puternic motor al noului Fiat Croma (2.4 litri diesel Multijet)

Fiat a prezentat noul model Croma break. Italienii au adus un nou design pentru break-ul Croma, deja cunoscut in gama prin modelele Punto si Bravo.

Restilizarea break-ului Croma include o noua infatisare a blocurilor optice, grila cromata si bara frontala redesenate. Sub capota, italienii de la Fiat nu au adus noutati, variantele de motorizare existente pe vechea generatie fiind disponibile si pe noul Croma.

Motorizarile pe benzina incep cu propulsorul de 1.8 litri si 140 CP si se termina cu cel de 2.2 litri si 147 CP. Partea motorizarilor diesel este acoperita de propulsorul de 1.9 litri Multijet de 150 CP si cel de 2.4 litri de 200 CP.

Dimensiunile noului model Fiat ating 4.780 mm in lungime, 1.770 mm in latime, 1.600 mm in inaltime iar ampatamentul masoara 2.700 mm.

Croma prezinta la interior pachetul multimedia Blue&Me, prezent in toata gama recenta a modelelor Fiat, iar noutatea absoluta adusa este noul volan. Fiat Croma break isi va face debutul in public luna viitoare, la Salonul Auto de la Bologna.

Comentarii (13)

  • roman sadea
    nu mai cumpar mashini italiene
    si niciun produs made in italy... nush cat conteaza asta da mie mi se face greatza oricum can vad un produs italian.. sa plece si sa ne lase.. HAI ROMANIA
    0 0
  • prudentul
    şi ei la fel
    Cam aşa spun şi italienii: Nuş cât contează asta da mie mi se face greaţă oricum când văd un (r)român...să plece şi să ne lase.

    Nu ştiu de unde fumurile astea aristocratice în capul nostru. Ia uitaţi-vă puţin în jur şi indicaţi un SINGUR aspect la care suntem superiori celorlalţi.
    0 0
  • influente
    nu vi se pare ciudata asemanarea intre modelele astea break - Noul Mondeo Break, Noul Laguna Break, Noul Croma Break! Bleah !!!NU mai exista pic de personalitate parol??!
    0 0
  • mosuzighi
    In ultima vreme cei de la Fiat au inceput sa scoata masini din ce in ce mai frumoase. Sunt curios daca si in ce masura cei care au achizitionat deja noilemodele sunt multumiti de ele (Bravo, Punto).
    Mai peste tot lumea face tot soiul de afirmatii ca masinile astea nu sunt bune etc in necunostiinta de cauza de celemai multe ori. Ca sa nu mai zic de afirmatii idioate pe langa subiect.
    0 0
  • Posesor Fiat
    Grande Punto 1.3 Mjet 75 CP super OK!
    0 0
  • Maka...
    Masinile italiene sunt bune!
    Croma asta doar a furat fata de la noul Bravo, dar in rest pare aceeasi masina cu cea veche care are tone de spatiu dar e prea scumpa. La banii aceia poti cumapara ceva mai bun.

    Totusi, masinile italiene sunt la fel de bune ca cele nemtesti ddaca suporti asamblarea interioara mai slaba calitativ.

    Totusi:
    - motoarele lor sunt EXCELENTE, mai ales diesel-ul care este cu 2 generatii peste TDI.

    - Punto este o masina foarte fiabila. Am avut una si am fost extrem de multumit si am comparat-o la vremea aceea la conducand aproape toate masinile concurente.

    Fiat isi revine, deci avem o alegere in plus si putem "purta" masini si bune si frumoase, nu anoste precum Opel sau Skoda.

    Cu Ford mai au de luptat.Bravo Fiat!
    0 0
  • @prudentul
    noi suntem sefi la prostie ;)..crede-ma ca nimeni nu ne intrece..ma crezi k suntem chiar mai prosti decat africanii? si iti dau un singur exemplu..poate pare cam aiurea dar ma rog. stii k aproape toate chestiile se asigura. ma refer la transporturi..locuinte..bunuri si lucrari. noi nu o facem..facem lucrari de milioane de dolari prin arabia..sau stiu eu prin ce desert..si cand vine vorba de plata romanull primeste aer pentru ca cel ce a contractat lucrarea nu a asigurat ca are si bani sa o plateasca ;))...uite noi suntem unul dintre fffffff putinele state care au facut prostia asta :)..deci suntem sefi la prostie ;)
    0 0
  • Cristi
    DA
    Masina arata superb!... sunt sigur ca este si buna! motoarele multijet ale lui Fiat sunt excelente!... hai sa lasam politica gratilor pe seama altora, sa nu ne amestecam cu infractorii de nici o culoare, si sa pastram acest loc doar pentru masini! am fost de multe ori in Italia si am vazut destule facute de ai nostrii ca brazii...
    0 0
  • Romanului sadea...
    Cred ca esti un fun Toyota. Numai angajatii lor critica tot ce nu e produs de ei.
    Mergeti cu masinile Fiat si o sa vedeti ca in ultimii ani au evoluat mult.
    Tatal meu si-a dorit un Fiat 850, prin anii 1960, pt. ca erau f. dragute si fiabile.
    Eu am condus in iarna trecuta un Punto Multijet si chiar mi-a placut.
    Sunt fun VW, dar apreciez evolutia italienilor din ultimii ani. Masinile italiene nu sunt rele deloc. Testati-le...
    0 0
  • Afganu
    Fiat
    Ca sa faci o apreciere corecta trebuie sa fii fff obiectiv si apoi trebuie sa fi condus un Fiat ca sa-l apreciezi. Ne-a intrat in cap ca tot ce este "cap de neamt " este bun dar nu este chiar asa.Si ei fac greseli cu carul si sa nu uitam ca si ITALIENII sunt cu traditie in masini
    0 0
  • ti se pare tie ca seamana cu mondo sau laguna? :|
    influente
    de jan (07.11.2007, 14:31)

    nu vi se pare ciudata asemanarea intre modelele astea break - Noul Mondeo Break, Noul Laguna Break, Noul Croma Break! Bleah !!!NU mai exista pic de personalitate parol??!



    Nush unde vezi tu asemanarea !
    Mai toate modelele de la Fiat au fost inspirate din modelul Granturismo de la Maserati .. ( grilajul fata si farurile)

    Deci.. Parol! :))
    0 0
  • f tare
    am 3 masini fiat : o panda (2005), un punto(2005) si un bravo din 2007 - a fost al 3-lea bravo intrat in romania. Cu toate trei am fost in service doar pentru reviziile periodice. In rest nu am avut nici o problema cu ele. si pe punto l-am cam muncit. despre bravo : e o minune. urmatorea pe care o iau e croma.
    1 0
  • florin
    fiat
    conduceti un fiat si apoi dati-va cu parerea,critica doar cei ce nu au condus un fiat dupa anii 2000.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru