Fiat aduce la Geneva Fiorino People-Carrier

De Mihai Tudosa
Publicat Joi, 21.02.2008
Fiat va dezvalui la Salonul Auto de la Geneva noul Fiorino People-Carrier, bazat pe platforma lui Fiorino Commercial Vehicle.

Programat sa apara peste doua saptamani la Salonul Auto International de la Geneva, Fiorino People-Carrier reprezinta cea mai noua propunere a companiei Fiat pe segmentul vehiculelor LCV (Light Commercial Vehicle).

Modelul a fost construit pe platforma lui Fiorino Commercial Vehicle, aparut in toamna lui 2007, fiind capabil sa transporte pana la cinci pasageri.

Fiat Fiorino raspunde cererilor clientilor din clasa compacta multumita robustetii pe care o promit producatorii, pe langa functionalitate si versatilitate. In termeni simpli, Fiorino People-Carrier se dedica acelora care isi doresc o masina practica si tanara, capabila insa sa poata transporta echipamentul necesar pentru o excursie pe munte.

Mai putem spune ca modelul reprezinta o solutie optima de transport pentru cei care isi doresc o masina cat mai compacta, multumita dimensiunilor care faciliteaza realizarea unui interior spatios. Functionalitatea si preturile reduse de intretinere/exploatare se asociaza elegant cu un aspect frontal ce-l poti distinge usor in trafic.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru