Fiat ameninta Logan

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 06.09.2006
Fiat va lansa un model de 5000 de euro. Acest lucru va ameninta pozitia detinuta de Logan pe pietele aflate in curs de dezvoltare.
Dacia-Renault a reusit un succes extraodinar acum doi ani, cand au lansat modelul Logan. Prin aceasta miscare, francezii au reusit sa dea marea lovitura pe segmentul de piata a automobilelor ieftine.

Italienii de la Fiat, obisnuiti cu suprematia in acest sector, au lansat recent o campanie prin care se cauta solutii pentru construirea unui model ieftin.

Au existat discutii intre cei de la Fiat si indienii de la Tata, dar se pare ca aceasta pista a fost abandonata, in presa italiana aparand informatia conform careia Fiat intentioneaza sa lanseze un model de 5000 de euro in colaborare cu fabricantii turci Koc.

Se pare ca noul model va fi lansat pana la sfarsitul acestui an, iar evenimentul va avea loc cu ocazia aniversarii a 100 de ani de existenta a marcii Lancia.

Viitorul model va face parte din gama Albea si va fi produs in Turcia, mai precis in fabrica din Bursa. Logan a va fi amenintat doar pe pietele in curs de dezvoltare, deoarece viitorul Fiat de 5000 de euro nu va fi comercializat pe piata vest-europeana.

Comentarii (1)

  • Hmmm!
    Mai degraba un Fiat decat o Dacia... dar la 5000 de E masina noua...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru