Fiat Bravo va fi si break

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 26.01.2007
Constructorul italian intentioneaza sa lanseze in 2010 o versiune break a hatchback-ului Bravo. Anuntul vine dupa ce Fiat a anuntat ca intentioneaza o extindere globala.

Fiat va lansa o versiune break a actualului hatchback Bravo. Versiunea break va aparea impreuna cu o varianta Bravo facelift in anul 2010. Tot atunci se asteapta si lansarea variantei Abarth a hatchback-ului, modificat de divizia de performanta Fiat. Alaturi de deja lansatele Punto si Panda Abarth, Fiat incearca sa concureze cu divizia GTI a celor de la Volkswagen si cu linia ST de la Ford pe piata vehiculelor de performanta.

Break-ul va fi echipat cu aceeasi gama de motorizari ca si hatchback-ul, inclusiv turbodieselul 1.9 litri Multijet, propulsorul pe benzina 1.4 litri si noua familie de motoare turboalimentate T-JET pe benzina. Capacitatea de incarcare va fi mai mare decat cea de 400 de litri a hatchback-ului iar cele 5 locuri vor fi pastrate.

Conducerea Fiat a declarat ca versiunea break a noului Bravo este rezultatul programului de dezvoltare globala pe care italienii l-au demarat.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru