Fiat Fiorino, in Romania de la 9990 euro

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 12.05.2008
Noul vehicul comercial din gama Fiat este disponibil si in Romania la un pret de 9990 euro cu TVA.

Esential

9990 de euro cu TVA inclus este pretul lui Fiat Fiorino.

Noul minivan Fiorino completeaza gama de vehicule comerciale comerciale usoare Fiat Professional.

Noul vehicul a fost proiectat de inginerii italieni cu scopul de a acoperi o cerere aparte a pietei de profil, aceea de a avea la dispozitie un van cu un volum de incarcare generos dar, in acelasi timp, cu dimensiuni reduse, ce ii permit o mai buna manevrabilitate in traficul urban, dar si confort si siguranta similare unui autoturism.

Acest concept a generat de altfel si o campanie de promovare de mare impact, a carei imagine este celebrul Gigi Buffon, considerat in prezent cel mai bun portar din lume.

Realizat de Fiat impreuna cu Tofas Group, si urmand sa fie comercializat in peste 80 de tari, noul Fiorino are o lungime de 3.86 m, un volum util de 2.5 cubi si 1.5 m lungime interna. Prin rabatarea scaunului pasager, volumul acestuia poate fi extins la 2.8 m cubi si lungimea la 2.5 m.

Motorizarile modelului Fiorino sunt asigurate de propulsorul de 1.4 litri 73 CP si dieselul 1.3 Multijet 75 CP.

Pretul de pornire este de 9990 euro TVA inclus.

In dotarea standard sunt incluse ABS + EBD, airbag sofer, servodirectie, volan reglabil, scaun sofer cu reglare longitudinala si reglare spatar.

Taguri: Fiat, Fiorino

Comentarii (1)

  • Nemo
    Citroen Nemo, cumva?...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru