Fiat Jolly – estival

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 09.08.2006
Este solutia perfecta pentru o zi de plaja in care soarele nu iti da voie sa urci in masina. Fiat Jolly a fost creat de Stola si e construit pe baza lui Panda.

Daca pentru multa vreme au fost prizonierii propriilor strategii de preturi reduse, italienii de la Fiat au luat o masura radicala in ceea ce priveste viitorul marcii. Iar pe langa stilul cu care ne-a obisnuit odata cu lansarea lui Grande Punto si pe langa ideile inedite prezentate odata cu Panda Monster cu accente Ducati la Geneva, italienii nu se dezic. Iata noul show-model Fiat, denumit Jolly si prezent pe plajele pline de parfum ale Italiei.

La 50 de ani dupa ce Ghia a executat prima “lucrare” denumita Jolly, Stola a creat, la cererea Fiat, o “masinuta de plaja”, cel mai bun mijloc de locomotie printr-o statiune estivala.

Au disparut usile si plafonul dar au aparut scaune cu profil interesant, acoperite de piele si extrem de utile in anotipul cald la Saint Tropez. Asta pentru ca exista sansa ca la Mamaia sa nu o mai gasesti in fata hotelului a doua zi.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru