Fiat lanseaza Grande Punto 1.6 Mjet 120 CP

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 12.11.2008
Motorul Multijet de 1.6 litri si 120 CP ajunge pe Grande Punto dupa ce in primavara si-a facut debutul pe Bravo.

Fiat va lansa peste cateva zile in Italia o noua versiune de top pentru Grande Punto, reprezentantul companiei italiene in segmentul B. Este vorba de motorizarea Multijet de 1.6 litri si 120 de cai putere, care va inlocui in gama actualul propulsor de 1.9 litri si 130 de cai.

Performantele noii unitati de propulsie Fiat sunt interesante si se incadreaza in partea superioara a cifrelor acestui segment de piata: 193 de kilometri pe ora viteza maxima si consum de 4.8 litri/100 km in ciclu combinat.

Foarte probabil, noua motorizare va fi disponibila in gama Fiat exclusiv in versiunea de echipare Sport, care include jante de 17 inch si elemente aerodinamice variate.

via | Fiat

Comentarii (3)

  • pe hartie pare ok numai ca ar trebui sa fie si masina.
    0 0
  • CRISTI 13
    Tot Fiat ramane!
    0 0
  • NeoGalaxy
    Mda :P
    Si este chiar asa de rau ca este un Fiat? Sa fim seriosi. Nu stiu daca mai mult de 10% din masinile germane se cumpara pentru calitate sau de fite. Cred ca fitele sunt in principal motivul cumpararii si poate... 10%-15% sunt si motive intemeiate ca: calitate, securitate si orice altceva mai vreti.

    Oricum...viitorul masinilor deja arata gri asa ca oricum nu-i vad bine orice ar face. Pentru moment ei stau prost, noi stam prost si pamantul are probleme. Acuma... nu stiu daca este mai important sa lasam pamantul si generatiilor care urmeaza sau sa-l distrugem in urmatorii 10-15 ani. Evident... cand mori de foame cine mai are chef de probleme morale nu?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru