Fiat lanseaza o marca low-cost

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 22.05.2008
Seful Fiat sustine ca Fiat va lansa in scurt timp o noua marca, sub aceasta urmand sa fie lansate modele low cost.

Fiat Group are de gand sa lanseze o noua marca, sub culorile careia va fi prezentata pe piata o gama de modele low-cost. Informatia vine dinspre oficialii Fiat, chiar presedintele Sergio Marchionne fiind cel care a dezvaluit presei acest amanunt important legat de viitorul companiei.

"Urmatoarea marca va fi una pe care o vom dezvolta noi insine", spune Marchionne, care confirma faptul ca succesul pe care l-au avut alti constructori - ultimii find Tata cu celebrul Nano - sta la baza dezvoltarii noului brand. Foarte interesant este faptul ca Ratan Tata, cel de la care seful Fiat sustine ca a preluat ideea, face parte din Consiliul de Administratie Fiat Group.

"Exista loc pe piata pentru ceea ce eu consider a fi o masina veritabila cu un raport excelent calitate/pret. Ratan Tata si marca Tata ar putea avea un rol foarte important in crearea noii marci", incheie Marchionne.

via | Autoactu

Taguri: Fiat, Tata

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru