Fiat nu vrea sa concureze Logan

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 18.06.2007
Sergio Marchionne, CEO-ul Fiat, a declarat ca grupul italian nu va dezvolta un concurent pentru Logan pe piata low-cost.

La o recenta conferinta de presa organizata de Universitatea din Milano, Sergio Marchionne, CEO-ul grupului Fiat, a infirmat intersul constructorului italian pentru piata autovehiculelor low-cost. Marchionne a recunoscut ca o astfel de piata inregistreaza o crestere foarte mare dar a precizat ca Fiat nu va lansa un vehicul low-cost care sa concureze cu Dacia Logan.

"Fiat nu va urma exemplul Renault pe piata low-cost. Mai mult decat atat, in 2012 grupul va dezvolta patru platforme globale care vor impresiona prin noile directii de design. Fiat va lansa odata cu aceste platforme si un vehicul care va avea o abordare globala asupra pietei", a declarat Marchionne.

CEO-ul Fiat a vorbit si despre viitorul grupului italian: "Fiat va avea o alta fata in 2010 si 2012, capabila de cresteri impresionante a ciferi de vanzari la nivel european. Pana in 2015 vom avea o cota mai mare de 10% pe piata auto europeana si vom exporta tehnologie inovativa pentru toti partenerii nostri".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru