Fiat Sedici facelift se dezvaluie

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.04.2009
Fiat a pregatit un facelift pentru deja comunul model Sedici. Modificarile sunt minore si afecteaza designul exterior si gama de motorizari.

Primele imagini ale faceliftului operat de Fiat pe Sedici au aparut astazi pe internet. Modelul italian a primit o serie de modificari minore, atat la nivelul exteriorului cat si sub capota.

Din punct de vedere estetic, Sedici nu vine cu artificii de design, modificari notabile putand fi observate doar in partea frontala. Grila imprumutata de la fratele Bravo si linia spoilerului sunt lucrurile care fac diferenta, alaturi de bandourile din plastic, cu rol de protectie. La interior nu se observa schimbari, Fiat preferand sa pastreze detaliile versiunii anterioare.

Sub capota se vor afla propulsoarele de 1.6 litri benzina si 2.0 litri Multijet. Unitatea cu patru cilindri pe benzina dezvolta 120 de cai putere si un cuplu motor de 156 Nm, promitand un timp de acceleratiee de la 0 la 100 de km/h in 10.7 secunde si un consum mediu de numai 6.2 litri. De cealalta parte, motorul diesel de 2.0 litri se lauda deja cu un consum de numai 5.1 litri/100 de kilometri.

Debutul oficial al faceliftului va avea loc in luna septembrie a acestui an.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru