Fiat Show Van Portofino: jucarie de plaja

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 26.08.2008
Fiat lanseaza un show car de efect care vine in intampinarea celor care isi deruleaza activitatea pe plajele lumii.

Fiat va prezenta la Dusseldorf, cu ocazia unui eveniment auto care va incepe in 29 august, o versiune decapotata a lui Fiorino. Gandita sub forma de concept, aceasta se va numi Portofino, fiind un show van inspirat de modelele de plaja ale anilor '60.

Portofino nu dispune de plafon si de portiere, acestea fiind eliminate din peisaj pentru ca modelul sa se apropie cat mai mult de spiritul masinutelor care stau la baza conceptului. Prototipul a fost realizat cu ajutorul specialistilor de la Vernagallo-Holiday si SALT, materialele de constructie si cele utilizate la fabricarea tapiteriei fiind impermeabile.

In cazul in care va exista cerere, Fiat a anuntat ca va produce o serie limitata a lui Portofino, acesta urmand sa fie motorizat de un 1.3 Multijet sau de un 1.4 pe benzina. Modelul va dispune de control al tractiunii, de limitator electronic al vitezei si de cutie automata.

via | Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru