Fiat va produce in Serbia inca din acest an

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 09.06.2008
Fiat a anuntat ca va incepe productia in Serbia, la Zastava, in ultima parte a anului, la doar cateva luni de la acordul cu Guvernul sarb.

Esential

700 de milioane de euro va investi Fiat in uzina Zastava.

Operatiunile pe care Fiat le va intreprinde in Serbia la uzina Zastava, recent cumparata de catre italieni de la guvernul sarb, vor incepe in al treilea sfert al acestui an. Aceasta mutare va avea ca efect imediat anularea planurilor de dublare a productiei la fabrica siciliana Termini Imerese.

Colaborarea dintre Guvernul sarb si Fiat a fost pusa in aplicare in aprilie, insa intelegerea efectiva a fost semnata in aceste zile. Anuntul inceperii productiei la Zastava a fost facut chiar de Sergio Marchionne.

"Am ajuns la un acord cu presedintele Boris tadic. Vom incepe activitatile industriale in al treilea sfert al acestui an. Am incercat sa ajungem la o intelegere asemanatoare cu administratorii uzinei Termini Imerese, unde vroiam sa ridicam productia de la 80.000 la 200.000 de unitati. Dar nu am reusit sa ajungem la o intelegere intr-un an de negocieri", afirma Marchionne.

Taguri: Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru