Fiat va scoate in Italia un Grande Punto de 270 CP!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 08.06.2007
Nu e gluma. Seria limitata Grande Punto Brutale se va inspira dintr-o versiune de raliu si va avea aproape 300 CP!

Fiat va lansa in scurt timp in Italia o versiune limitata a lui Grande Punto, denumita Grande Punto Brutale. Aceasta va reprezenta o varianta de strada a versiunii care ruleaza in campionatul de raliuri S2000. Si cand vorbim de "varianta de strada" nu excludem din peisaj rollbar-ul si liniile dure tipice unei masini de curse.

De fapt, modificarea esentiala se va situa sub capota, insa va fi vorba de una pozitiva. Astfel, Grande Punto Brutale va dispune de un motor de 2.0 litri turbo care va duce puterea maxima la un neverosimil 270 de cai (?!) la 8265 rpm. Versiunea speciala Fiat va dispune de un sistem de tractiune integrala si de un sistem de evacuare special, impreuna cu solutiile logice legate de frane si suspensii sportive.

Nu se cunoaste inca pretul, insa ne asteptam la supercifre in conditiile in care performantele de clasa vor fi dublate de faptul ca Grande Punto Brutale va fi disponibil intr-o serie limitata de doar 250 de unitati.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru