Fiat vrea alianta in China

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 19.06.2007
Italienii considera o posibila alianta cu producatorul chinez Chery, pentru productia unor modele in tara asiatica.

Chrysler nu este singurul producator auto care incearca un parteneriat cu Chery. Ultimele zvonuri arata ca cei de la Fiat vor o alianta cu chinezii, pentru a construi modele italiene in China.

In urma cu ceva timp s-a confirmat ca sedanul Alfa Romeo 159 va fi construit la fabrica din Wuhu, langa Shanghai. Daca discutiile dintre Fiat si Chery decurg bine atunci noul model Linea va fi construit si in China.

Acest lucru nu se va intampla daca normele de calitate nu vor fi asigurate de catre uzinele chinezesti. Va trebui sa asteptam sa vedem cu decurg lucrurile in aceasta chestiune, dar un lucru este cert si anume ca majoritatea companiilor auto mari doresc o implicare in China, care are piata cu cel mai mare grad de dezvoltare.

Comentarii (2)

  • China piata dezvoltata ?
    China are eventual cel mai mare grad de crestere si nu " China, care are piata cu cel mai mare grad de dezvoltare. "
    0 0
  • rubens
    salut
    nu inteleg ce rost are ca toti designerii de automobile sa copieze aceleasi trasaturi unii de la altii,eu unul recunosc f usor cine dupa cine sa luat ,dar poate duc lipsa de idei saracutzii cine vrea sa discute cu mine despre asa ceva ma gasiti pe ruben_boldizar@yahoo.com,,,have nice plenty day
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru