Fisker livreaza primul sau supercar

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 25.06.2007
Fisker Latigo CS V10 coupe este primul model vandut al constructorului american. Supercar-ul se bazeaza pe BMW M6.

Primul automobil marca Fisker a fost livrat zilele trecute la Rodeo Drive Concours d'Elegance din Beverly Hills. Prima masina din cele 150 care vor fi vandute, este un Fisker Latigo CS V10 coupe. Modelul este construit pe platforma Seriei 6 de la BMW, constructorul german asigurand si propulsorul CS V10 imprumutat de pe M6.

Fisker a modificat propulsorul german care dezvolta acum 648 de cai si ii permite lui Latigo sa atinga 0-100km/h in doar 3.9 secunde. Gama de motorizari va include o versiune de baza bazata pe BMW 650Ci care dezvolta 367 cai putere si costa 199.000 de dolari. Versiunea de top, Latigo CS V10 Convertible poate ajunge insa pana la 304.000 de dolari.

Brandul Fisker a luat nastere in California in 2005 din initiativa fostului designer Aston Martin Henrik Fisker care a anuntat de mult intentia de a produce un supercar. brandul american va produce inca un model botezat Tramonto, bazat pe Mercedes Benz SL 55 AMG.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru