Ford arde bio-ethanol

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 18.07.2006
Ford a prezentat la Londra Ford Focus Coupé-Cabriolet si Ford C-MAX alimentate pe baza de bio-ethanol.
Un Ford Focus Coupe-Cabriolet alimentat cu bio-ethanol este subiectul principal al standului Ford din cadrul Salonului Auto de la Londra.

Coupe-ul cabriolet conduce un trio de Vehicule cu Alimentare Ecologica din standul Ford, trio care mai include si modelul Ford C-MAX Hybrid. Cercetatorii de la Imperial College din Londra au aratat ca tehnologia folosita de Ford pentru aceste modele cu alimentare pe bio-ethanol permite emisii de 99.6g/km, mult mai putin decat vehiculele care folosesc tehnologia hibrid.

Nu exista nici o diferenta intre pretul unui model pe benzina si a unuia cu alimentare bazata pe bio-ethanol. Seful Ford din Marea Britanie, Roelant de Waard, a declarat:” Ford conduce vanzarile masinilor cu bio-carburanti, dupa ce a lansat anul trecut primul autovehicul cu alimentare ecologica din Marea Britanie. Noile Coupé-Cabriolet si C-MAX arata ca orice model Ford poate fi adaptat la tehnologia care foloseste bio-ethanol”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru