Ford creeaza noi Galaxy

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 28.02.2006
Ford a lansat la Geneva noua generatie a monovolumului sau de succes.

Cel mai important model lansat in acest an la Geneva de americanii de la Ford este Galaxy. Un MPV complex, Galaxy reprezinta unul din primele modele lansate in campania “Ford PrecisionDrive”.

Scopurile declarate ale modelului lansat de Ford sunt clare: stabilitatea si precizia unei masini de dimensiuni reduse combinate cu spatiul unui monovolum. Si cand spunem spatiu de monovolum, ne referim la toate cele sapte scaune de care dispune Galaxy, desi cele doua de pe randul din spate nu se ridica la nivelul de confort al celorlalte cinci.

Oricum, daca aveti de gand sa transportati mai multe bagaje, sistemul FFS (Fold Flat System) va permite sa asezati cele 7 scaune in 32 de posibile configuratii. Asta pe langa faptul ca spatiul pentru bagaje este acum cu 30% mai mare, deci spatiul nu va fi de acum un impediment. Cel putin teoretic.

Elementele interesante sunt finisajele si materialele de calitate si oglinda interioara panoramica (dispusa deasupra celei retrovizoare) care il ajuta pe cel de la volan sa supravegheze atent tot ceea ce se petrece in interiorul masinii.

Trebuie spus faptul ca Ford Europe pune baza pe motoarele diesel (logic, avand in vedere ca un consum bun este unul dintre principalele elemente care diferenteaza o masina de familie de celelalte). Astfel, avem patru versiuni TDCi (1.8/100 CP, 1.8/125 CP, 2.0/130 CP si 2.0/140 CP) si doar un motor pe benzina, un 2.0 Duratec de 145 de cai.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru