Ford Cross-Max, mini Iosis X

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 18.10.2006
Conceptul Iosis X, prezentat la Paris, va sta la baza designului lui Cross-Max, model care urmeaza sa fie lansat peste un an.

Salonul Auto de la Paris a fost gazda lansarii unui nou concept Ford. Botezat Iosis X Concept, acesta a amestecat cu succes tipologia de constructie a unui SUV cu noua linie Kinetic Design a constructorului american.

Ei bine, se pare ca noul SUV pe care Ford il va produce in serie, Cross-Max, va imprumuta mai multe idei stilistice prezente pe acest concept, asa cum puteti observa pe aceasta fotografie prelucrata. Pe langa faptul ca Cross-Max va reprezenta un Iosis X la scara redusa, viitorul model al celor de la Ford va apela la ideile prezente pe deja cunoscutul C-Max, care va trece si el in curand pe la estetician, urmand sa semene mai mult cu stilul fratelui S-Max.

Noul Cross-Max va fi prezentat in premiera la Salonul de la Frankfurt iar comercializarea sa va incepe in 2008, la un tarif care se va invarti in jurul sumei de 24.000 de euro. Principalii concurenti vor fi recent lansatul Nissan Qashqai si viitorul Volkswagen Tiguan.

Comentarii (1)

  • LALAlala
    pare destul de misto
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru