Ford Ka pentru femei

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 17.08.2007
Ford ofera pentru modelul Ka un pachet prin care masina poate fi personalizata cu desene cu fluturasi sau semne zodiacale.

Ford ofera in Marea Britanie posibilitatea ca clientul sa-si personalizeze modelul Ka. Oferta lansata de Ford are ca tinta publicul feminin care detine sau care intentioneaza sa-si cumpere un model Ka.

Pentru circa 75 de euro Ford ofera un pachet care cuprinde stickere cu fluturasi, semne zodiacale si alte aplicatii de genul tatuajelor. Acestea pot fi aplicate pe acoperisul masinii, pe bosaje, sau in partile laterale ale micutului Ka.

Ford Ka este unul dintre cele mai indragite modele mini din Marea Britanie in ultimii zece ani, fiind foarte cumparat de femei. Personalizarea modelului Ka se poate face la orice dealer Ford din Marea Britanie.

Comentarii (3)

  • Rugaminte
    Salut baieti. Am si eu o mare rugaminte la voi. Primesc in fiecare zi e-mail-uri de la voi. Rugaminea mea este ca sa nu-mi mai trimiteti e-maill-uri, ca oricum eu intru zilnic pe site automarket, si le citesc direct de acolo. Plus la asta m-am saturat sa le tot sterg din mail. Adresa de mail este:sandu_montoya@yahoo.com.
    Mc ptr intelegere. Astest un raspuns pentru confirmare.
    0 0
  • re:
    att: Alex
    in josul emailului primti o sa gasesti textul: "Daca nu mai doriti sa primiti acest newsletter va puteti dezabona aici. "
    dai click pe "aici" si mai departe te descurci...

    greu cu tehnologia asta!!...:)
    0 0
  • prudentul
    nedumeriri
    1) In talon ce este trecut la "Culoare" in cazul papagalului pe roti din poza ?

    2) Eu accesez stirile din feed-uri RSS. De ca nu am stiri din Formula 1 si altele, care apar pe site dar nu si in fluxurile RSS ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru