Comentarii (8)

  • Masinile chinzesti
    Mi-ar fi placut sa vad un video, asa cum ati postat cu masinile chinezesti, ca sa fac comparatia cu o masina ce obtine 5 stele.
    0 0
  • ford?
    acum as vrea sa-i vad pe cei care nu demult criticau ford.
    0 0
  • Dacian
    @adi
    Cei care critica Ford sint cei care nu au condus / avut niciodata Ford. Si eu la inceput am fost un pic reticent, dar de voie de nevoie am fost nevoit sa imi iau un Focus II. Acum nu l-as schimba pt nimic in lume, poate doar pt un alt Focus II ceva mai puternic sau pt un Mondeo.
    0 0
  • masinile chinezesti
    masinile chinezesti
    cauta renault pe la teste, ei obtin 5 stele la mai toate modelele
    0 0
  • mondeo
    mondeo vs Focus
    am avut Mondeo si am vrut sa-mi iau Focus (n-am putut pt. ca dupa ce te obisnuiesti cu calitatea (spatiu si functionalitati utile (Mondeo) nu iti mai vine sa faci rabat la ele...
    Am avut si accident cu Mondeo 1 din 1995 si s-a comportat destul de bine, in sensul ca nu a fost afectat motorul, Dar nu asa de bine ca si Audi A8 pe care l-am lovit la care bara a intrat la impact inauntu si a iesit inapoi de parca n-a patit nimic (avea tampoane+telescoape ca si locomotivele-vagoanele)
    0 0
  • Mondeo
    Am fost posesorul unui Ford Mondeo,de care am fost foarte multumit,in sensul ca in afara de benzina si cauciucuri,nu am contribuit cu nimic la "existenta" ei.
    As vrea sa redevin posesorul unui Mondeo,ultimul model,dar nu stiu unde as putea gasi efertele in Bucuresti.
    Daca poate cineva sa ajute,este asteptat cu interes.
    0 0
  • Pentru primul !
    Daca nu este urcat pe youtube.com automarket nu-l pune. Sa fie urcat acolo cat mai repede si apare si pe automarket! :) INSTANT :))
    0 0
  • oferte pentru MALOI
    vezi pe bdt.ro
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru