Ford Mustang cu patru usi!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 01.01.2007
Ford a dezvoltat un concept care va face valuri in industria auto. Acesta se numeste Interceptor si reprezinta practic un Mustang cu patru portiere.
Ford a publicat fotografiile primului concept prezentat de un constructor auto in 2007. Acesta se numeste Interceptor si reprezinta o declinare cu patru portiere a clasicului Mustang.

Liniile noului model vin sa intareasca numele agresiv al prototipului american si – spune comunicatul americanilor - vor fi regasite si pe versiunea de serie care va anima gama versiunilor sedan Ford, pe care unii ar putea sa o considere imbatranita. Este foarte clar faptul ca designerii Ford s-au inspirat din formele de succes ale lui Chrysler 300C, partea frontala fiind insa imprumutata de la supertruck-urile pe care americanii le considera adevarate obiecte de cult.

Ford Interceptor este bazat pe platforma putin modificata a lui Mustang si este echipat cu un motor 100% ecologic: Ford Racing 5.0 litri V8 Cammer. Acesta dezvolta 400 de cai putere in conditiile in care este alimentat cu etanol E85.

AutoMarket va va prezenta mai multe informatii si fotografii imediat dupa lansarea oficiala a modelului, la Salonul Auto de la Detroit.

Comentarii (10)

  • mustang 4 usi!
    se prostesc cei de la ford si e pacat;strica imaginea celei mai populare masini din America.
    0 0
  • asdasd
    er
    Nu cred ca se prostesc, masina arata foarte bine, chiar seamana cu 300C dar are un aspect destul de original si nu inteleg de ce ar strica imaginea mustangului pentru ca masina se numeste diferit si este din cate am inteles bazata pe o platforma de mustang dar asta se intampla de mult in industria auto, ca o platforma de succes sa fie utilizata pentru mai multe modele .
    0 0
  • Sucks
    Sunt in America de cativa ani, am condus Ford, masinile americane sunt unele dintre cele mai proaste masini din lume, Mustang merge ca o roaba, companiile americane dadeau de mult faliment daca nu aveau cumparatorii de culoare. Cele mai fiabile si durabile sunt masinile japoneze. FORD = Fix Or Repair Daily. In concluzie: masinile americane SUCKS!!! Imi pare rau ca nu au intrat pe piata americana masini precum Opel, Skoda sau Ford made in Germany.
    0 0
  • pacat
    pacat ,k cel putin la design Mustag-ul era bestial si un clasic...strica o legenda
    0 0
  • belea
    superb conceptul. Lasa-ne frate cu skoda ta cu tot =))) Bine k iti merge tie dacia 1300 bine, si ford mustang nasol...habar n-ai ce vorbesti...
    0 0
  • Era si cazul!
    Era si cazul så incerce så scoatå un model mai atractiv ptr cei cu bani multzi cåci in fond companiei le merge råu au vindut fabricile engleze au dat la licitatzie Volvo si sint la un pas de faliment.
    Un muncitor la firma Volvo!
    0 0
  • SCRAP
    Da ford cauta sa iasa din impas,am vazut mi sus ca sunt persoane care cred ca ford e o masina proasta...depinde de model F150 e in top de 28 de ani camioanele ford sunt cam cele mai fiabile si mai bine vandutein sua si in canada.Cu falimentul e cam greu ajuta guvernul daca e nevoie g.m. si-a revenit o sasi revina si ford ,crysler e cel mai bine cotat.
    0 0
  • Dati cate o bucata, sa ajunga la toti
    Il cumpar chiar maine.
    0 0
  • Mitrache
    Design de trei parale
    Singurul Mustang care a rupt gura tirgului e cel conceput de Giugiaro. Nici Shelby nu arata rau dar asta e o hardubaie pe 4 roti fara originalitate.
    0 0
  • Mustang
    Fordul mustang nu mai este ce a fost. In loc sa semene cu acel animal zvelt si ager, care i-a inspirat numele, a ajuns un gentilom gras care incearca la varsta a 3-a sa impresioneze prin fundul mare si grandomania luata la topor! Pacat, era imaginea unei generatii si si-au batut joc de ea...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru