Ford Transit XXL. Ce limuzina!

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 03.01.2007
Constructorul american a pus la punct noul Transit XXL. Noua varianta se vrea o limuzina de lux cu 7 locuri.

Ford a lansat o varianta noua si absolut inedita a modelului Transit, votat in multe tari europene cel mai bun utilitar al anului 2007. Noul van are o lungime de 7.4 metri (cu un metru mai mult decat cel mai lung Maybach) si se vrea o limuzina de lux.

Denumit Transit XXL, noul van poate sa transporte pana la 7 pasageri intr-un confort deosebit. Ca dotari speciale, versiunea XXL este prevazuta cu patru usi glisante de o parte si de alta a automobilului si geamuri fumurii care sa protejeze intimitatea pasagerilor. "Probabil cel mai lung Transit din lume" este motto-ul cu care inginerii Ford deschid comunicatul de presa care insoteste cele doua imagini oficiale ale modelului.

Structura lui Transit XXL este alcatuita din ampatamentul a doua Transit-uri Tourneo (versiunea cu scaune) meticulos unite. Acoperisul si podeaua au fost intarite pentru a asigura rigiditate si siguranta vehiculului care cantareste 2500 de kilograme. Motorul care sta sub capota lui Transit XXL este un diesel, 2.2 TDCi, care dezvolta 130 de cai putere.

Nu s-a anuntat inca un pret exact pentru inedita limuzina.

Comentarii (13)

  • Ford Transit XXL
    Arata marfa si este si incapator... :D
    0 0
  • Ford
    Cu siguranta un alt esec al celor de la Ford!
    0 0
  • XXL
    Nu se va vinde nici o bucata
    0 0
  • Daniel
    Fals !
    Aceasta informatie este o gluma, iar in ceea ce priveste "Cu siguranta un alt esec al celor de la Ford!" esti un gura casca , habar nu ai ce inseamna FORD.
    Va doresc o zi FORDmidabila tuturor !
    0 0
  • Daniel Walker
    Ford ?
    A stiut el Kirk Kerkorian de ce si-a vindut actiunile detinute la Ford ... Aduce la marime cu Humer-ul Mamoth , dar cum spuneam ,doar aduce ...
    Aceasta "duba" este ca o struto-camila , care daca va fi modificata (punte dubla ,mai multe locuri) va putea sa fie folosita la transporturi interorasenesti ...eventual fara locuri la transportatul legumelor si fructelor in zonele defavorizate !
    0 0
  • Mauzar
    ?
    Hai sa fim serioshi :)) ... asta e mai mult autobuz dekt limuzina ... si in primu rand ... o sa se rupa sigur de la mijloc daca nu ii mai adauga un set de roti in spate :)) !
    0 0
  • LOL
    in primu rand limuzina este cea care costa foarte mult ... de pe la 200 mii in sus...limuzina nu inseamna sa ai ditamai microbuzu de 20 m..care intr-adevar la lungimea lui doar 2 roti...nu prea cred ca o sa iasa ...
    0 0
  • Florin Moraru
    Despre Ford
    Dragilor, va intreceti in a incerca sa pareti baieti destepti....Pacat de voi ca va consumati inutil atita energie...
    La Romanica voastra...toul va pute...Aici in Americaca...am Ford...Cit despre...Limuzine...dupa Lincoln, Hamer, Fordul...va vinde...Exista marfa care se vinde ...singura.
    E premarur sa le faceti socotelile...lui Ford voi astia care probabil...nu ati avut nici Trabant...la un anume moment dat...
    Asa ca Stringeti banutz peste banutz...si stati la coada...Sau mai bine va duceti sa lucrati la drumuri...ca tot nu aveti pe unde circula !!!
    0 0
  • Gaby
    LOL?
    0 0
  • andrei
    e aiurea
    dupa cum se observa din imaginile prezentate nici macar scaunele nu sunt asezate asemenea unei limuzine... nu cred ca o sa aiba mare succes...
    0 0
  • E ok
    E super masinutza mi-ar placea sincer , nu mi se pare un esec mi se pare ceva super uitil .
    0 0
  • ford
    e superba ,e frumoasa marca Ford transit este cea mai buna
    0 0
  • vasile
    e coollllllll
    continuati sunteti tari
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru