Ford va face spectacol la SEMA

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 22.10.2007
Steeda Autosport Focus va doar una din multele atractii care vor umple standul Ford la salonul de tuning SEMA 2007.

Impatimitii tuningului vor putea admira in luna noiembrie noi creatii ale caselor din toata lumea cu ocazia celui mai mare salon de acest tip, SEMA 2007.

Ford este deja o prezenta binecunoscuta la acest eveniment, constructorul american anuntand pentru acest an 13 premiere mondiale cu care intentioneaza sa uimeasca publicul. Noua dintre acestea vor fi bazate pe actualul Focus 2008 pentru a sublinia faptul ca Ford nu se mai axeaza in principal pe SUV-uri si camionete.

La standul Ford va putea fi admirat si Steeda Autosport Focus, un model care a primit, printre altele, o noua admisie si un sistem de evacuare sportiv. Manevrabilitatea este asigurata de suspensiile marca Steeda iar bodykit-ul a fost realizat de 3D Carbon. Jantele de 18 inch si grila frontala au fost create de aceeasi Steeda.

Langa linia Focus vor fi amplasate si alte modele excusiviste care au fost modificate cu ajutorul legendarului cantaret de hip-hop Funkmaster Flex si a specialistilor 3D Carbon. Printre acestea se numara un SUV Expedition si un pick-up F150, masini care au primit si semnatura celebrului Chip Foose.

Fanii modelelor de performanta se vor bucura de prezenta a doua Mustang-uri modificate, a unui Fusion supraalimentat de 350 cai putere si a unui Lincoln MKZ tunat de H&R.

Comentarii (1)

  • Kolegu
    *
    "Steeda Autosport Focus va doar" fi* ? Feel free to delete my post ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru