Comentarii (7)

  • exitus
    super modest baiatu asta:) Mult succes in tot ce faci! suntem mandri de tine!:) PS:nu fi suparat ca nu te recunoaste nimeni pe strada(nu ai zis asta,zic doar asa),da cred ca ti-e mai bine amu,decat cand o sa te recunoasca;)
    0 0
  • Razvan
    Bravo !
    Cu adevarat un roman autentic, inteligent, muncitor si de perspectiva ! Dna Udrea - aveti fara nici o cheltuiala atatia oameni care pot fi numiti °brand de tara° dar daca nu iese nici un ban si nici o spaga normal ca nu sunt mediatizati.

    Bravo Mihai, insista pe langa cei de acolo sa relanseze Toyota Celica !
    0 0
  • "geos2097: Buna Mihai, sunt la al 3-lea Seat , crezi ca mai au sanse sa se impuna ca o marca sportiva de serie ? In ultima vreme imi face senzatia ca elementele de design concureaza doar cu alte modele de serie care nu poarta o eticheta similara.
    M.P.: Seatul este, probabil, "marul putred" din grupul VW din punct de vedere economic. Ei au avut la un moment dat o filosofie, insa, din pacate, e o identitate formala de care te plictisesti repede. E greu sa gasesti una noua, care sa nu semene cu alte X marci."

    In sfarsit, cineva cu statut de designer care imi impartaseste punctul de vedere. Cineva care considera esenta ca ceva superior aparentei, spre deosebire de multi utilizatori ai acestui site.
    0 0
  • LaRousse
    !!!!
    Nu el a desenat peugeotul cu care a castigat peugeot design !!!
    A fost ajutat inca de 4 colegi dintre care si eu !!!
    0 0
  • Priceputu'
    mai usor " LaRouse"
    Nu cred ca este corect ce spui , poate ca daca ai modelat ceva dupa schitele lui , o parte a masinii etc ..nu se cheama insa ca esti autorul conceptului ;-) , poate esti doar un bun modelator 3D ( studiourile au si oamnei care fac doar modelarea 3d a schitelor designerilor de la creatie ) si PUNCT . Faptul ca a castigat atatea concursuri , locul unde a studiat , CU CINE A STUDIAT , nu iti da dreptul sa sustii ca la Pugeot a fost o contributie de 25% fiecare .in cadrul conceptului . Stiu si eu ca cineva ar fi modelat roata, si ce ? doar a modelat .
    0 0
  • cool
    imi pare enorm de rau ca am ratat momentul in care era online..
    asta e.. poate va mai fi si o data viitoare :P
    0 0
  • Decimus4u
    LA NAIBA!!!:))))
    ati aterizat de la parada GAY direct pe forumul,acesta???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru